Home Diverse Modele de rochii de mireasă care se poartă în anul 2020! Edenbride.ro

Modele de rochii de mireasă care se poartă în anul 2020! Edenbride.ro

by admin@nunta
rochie-de-mireasa-printesa

Modele de rochii de mireasă care se poartă în 2020” este exact articolul pe care trebuie neapărat să îl citești dacă anul acesta va avea loc evenimentul vieții tale: nunta ta!

Chiar dacă mai ai mult timp până la nuntă, rochia de mireasă este cel mai important element al evenimentului. Așadar, cu siguranță ai început să cauți rochii de mireasă ieftine încă de când te-a cerut în căsătorie. Chiar dacă prețul este un criteriu foarte important în alegerea unei rochii de mireasă, cu adevărat vital este ca acea rochie de mireasă să ți se potrivească perfect, să te avantajeze și să îți evidențieze calitățile fizice, dar și pe cele sufletești. Și crede-ne, poți identifica rochia de mireasă ideală la un preț decent.

Înainte de a programa o probă la un atelier de rochii de mireasă, vrem să îți dezvăluim ce modele de rochii de mireasă se poartă în anul 2020, pentru a te inspira și pentru a-ți face alegerea mai ușoară.

Pentru a alege rochia de mireasă ideală, trebuie să ții cont de următoarele lucruri:

 • Forma corpului tău;
 • Înălțimea ta;
 • Tema nunții;
 • Formalitatea nunții;
 • Locația nunții;
 • Costumul mirelui.

Exact, rochia ta de mireasă trebuie neapărat să se potrivească atât cu forma trupului tău și cu înălțimea ta, dar și cu locația nunții, tematica nunții și cu costumul mirelui. De aceea este bine ca după ce ai decis ce fel de nuntă vrei să ai, să îți alegi rochia de mireasă și abia apoi să decideți ce costum să cumpărați mirelui.

Oricare ar fi alegerea ta, suntem convinși că vei fi o mireasă superbă, încrezătoare și radiantă. Meriți să fii fericită atât în această zi specială, dar mai ales meriți să fii fericită toată viața ta, alături de alesul inimii tale.

Rochiile de mireasă sunt de mai multe tipuri, în funcție de model, linie și croială. Iată care sunt celebrele modele de rochii de mireasă care se poartă în anul 2020 și pe care creatorii de modă le-au desăvârșit, dând naștere unor creații de-a dreptul spectaculoase.

 1. Rochie de mireasă prințesă.

Rochiile de mireasă tip prințesă sunt prevăzute, de obicei, în partea de sus cu corset, iar în partea de inferioară sunt foarte voluminoase. Acest tip de rochie este potrivită în special pentru miresele înalte, dar care pot fi atât slăbuțe, cât și voluptoase.

rochie-de-mireasa-printesa

 1. Rochie de mireasă sirenă.

Rochiile de mireasă de tip sirenă accentuează linia fină a corpului, de la partea superioară a trupului și până la genunchi. De la jumătatea picioarelor, rochiile de mireasă sirenă devin largi sau evazate, în funcție de model. Rochiile de mireasă sirenă sunt potrivite în special doamnelor și domnișoarelor slăbuțe, indiferent de înălțime.

Cele mai citite articole

rochie-de-mireasa-sirena

 1. Rochie de mireasă cu trenă.

În general, rochiile de mireasă cu trenă sunt de fapt rochii de mireasă sirenă cu trenă. În funcție de model, rochiile de mireasă se termină cu o trenă impresionantă care poate măsura mai mulți metri sau care poate fi o trenă mai scurtă. Trena este de obicei detașabilă. Acest tip de rochie este potrivită în special doamnelor și domnișoarelor slăbuțe și înalte.

rochie-de-mireasa-cu-trena

 1. Rochie de mireasă Empire.

Rochia de mireasă Empire este o rochie ca de împărăteasă. Aceast model de rochie de mireasă nu este nici foarte voluminoasă, cum este cea de prințesă, dar nici foarte mulată, așa cum este cea de sirenă. Talia nu este foarte marcată, imediat de sub sâni pornește fusta care este deosebit de fluidă, care trebuie să pice de obicei drept, într-o formă lejeră și vaporoasă. Rochia de mireasă Empire este potrivită pentru majoritatea tipurilor de siluetă, fiind alegerea ideală pentru miresele care sunt și însărcinate.

rochie-de-mireasa-empire

 1. Rochie de mireasă de tip A.

Rochiile de mireasă de tip A sunt foarte ușor de recunoscut, aproape la fel de ușor cum sunt cele de sirenă sau de prințesă. Rochia este mulată în partea de sus, iar partea de jos are forma literei A. Aceasta este cea mai versatilă rochie de mireasă, fiind ideală pentru toate doamnele și domnișoarele, indiferent de înălțime sau de greutate.

Acestea au fost faimoasele modele de rochii de mireasă care se poartă în anul 2020 și pe care designerii de rochii de mireasă le-au desăvârșit pentru ca toate doamnele și domnișoarele din România să îmbrace în ziua nunții lor o rochie cu adevărat specială!

Dacă ești în căutarea unor rochii de mireasă ieftine, dar deosebit de frumoase și confecționate din materiale de foarte bună calitate, Eden Bride te așteaptă să probezi rochia visurilor tale în magazinul de pe strada Orzari, nr. 5, din București.

Programează-te pentru o probă și vei purta în ziua nunții tale rochia de mireasă perfectă, la un preț corect și accesibil ție! Rochii de mireasa Bucuresti EdenBride.Ro

Cele mai citite articole

O sa-ti placa: