Home Nunta Cat conteaza locul petrecerii pentru nunta? Organizeaza nunta la palat si nu vei regreta!

Cat conteaza locul petrecerii pentru nunta? Organizeaza nunta la palat si nu vei regreta!

by admin@nunta

Alegerea locatiei potrivite pentru o nunta de vis este o decizie destul de dificila pentru mirii care au de ales intre o nunta la restaurant si o nunta la palat. Ii va ajuta sa stie ca inainte de a face o asemenea alegere, trebuie sa tina cont de mai multe aspecte, precum numarul de invitati si categoria sociala din care fac parte acestia, bugetul pe care il au la dispozitie si, deloc in ultimul rand, rezolutiile anterioare.

De cele mai multe ori, o nunta la palatul Noblesse este mult mai avantajoasa chiar si din punct de vedere al pretului decat o nunta la un restaurant de fite situat intr-una dintre zonele limitrofe ale capitalei, asta in conditiile in care palatul are o locatie ultracentrala. Oricum ar decide, mirii trebuie sa cantareasca foarte bine optiunile pe care le au la dispozitie si, in final, sa faca cea mai buna alegere.

Poti sa organizezi nunta la palat in functie de tema si stilul preferat

In functie de tema si de stilul nuntii, dar si de personalitatea mirilor, acestia pot alege sa isi organizeze nunta la Palatul Noblesse si sa adopte tinute elegante, de gala, poate chiar tinute de epoca. Ce poate fi mai spectaculos decat un intreg regal de costume care amintesc de vremurile de odinioara. La o nunta cu o astfel de tema posibilitatile pentru tinute sunt nelimitate si invitatilor nu le va fi dificil sa respecte dress code-ul.

Ceremonia religioasa se poate oficia la biserica situata in apropierea palatului, iar mirii pot alege dintre variantele de meniu puse la dispozitie de cei mai cunoscuti chefi. Facilitati precum locurile de parcare, iluminatul salii, sonorizarea, serviciile foto sunt foarte importante pentru cei care organizeaza o nunta, insa la Noblesse de toate aceste aspecte se ocupa personal cu experienta. Rezultatul va fi, bineinteles, fabulos!

Nunta la palatul Noblesse se va desfasura in conditii de eleganta si rafinament maxime. Invitatii vor avea ocazia de a servi cele mai sofisticate preparate, dar si preparate traditionale in care se include doar ingrediente naturale si proaspete.

In plus, Noblesse dispune de suficient de multe locuri de parcare, de acces facil, grupuri sanitare decorate la cele mai inalte standarde si, nu in ultimul rand, personal prietenos si cu experienta. Nu in ultimul rand, Palatul Noblesse asigura un ring de dans cu o suprafata corespunzatoare, conditii de climatizare perfecte, atat pentru anotimpul rece, cat si pentru anotimpul cald, precum si alte servicii potrivite pentru nunti si o gama larga de evenimente private.

Noblesse este locul potrivit pentru o petrecere memorabila, indiferent de numarul invitatilor

Palatul Noblesse este perfect atat pentru nuntile intime, la care sunt invitati membrii familiei si cei din cercul de prieteni, cat si pentru nuntile mari, de cateva sute de invitati. Mirii care isi doresc o nunta la palat trebuie sa inchirieze cu mult inainte locatia – cu cel putin cateva luni inainte, daca nu cu un an. Oferind foarte multe avantaje, Noblesse este una dintre locatiile bucurestene care nu duce lipsa de clienti.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

O sa-ti placa: