Home Diverse Mici trucuri ce cresc șansele de câștig la pariuri sportive

Mici trucuri ce cresc șansele de câștig la pariuri sportive

by admin@nunta

Pariurile sportive sunt o pasiune care a acaparat ireversibil o mare parte dintre fanii sportului de pretutindeni, iar mirajul unui bilet al zilei profitabil crește

M-am gândit de multe ori cum ar trebui să fie regulile pe care ar trebui să le îndeplinească biletul pariorilor, pentru ca acesta să aibă șanse reale de a fi câștigător. Dacă reușim să respectăm câteva principii de bază, aceste șanse pot crește în mod considerabil.

Sunt lucruri simple în esență, poate că e chiar prea pretențios să le spun “trucuri”, dar de foarte multe ori, genialitatea stă în simplitate, iar acest percept este valabil și în pariurile sportive.

Unul dintre lucrurile cele mai importante în pariurile sportive este să nu urmărim cu încăpățânare să  plasăm bilete in fiecare  zi, ca pe o datorie pe care trebuie să o îndeplinim cu sfințenie.

Este esențial să asteptăm cu răbdare evenimentele sportive despre care avem informații complete, pe care le urmărim cu dedicare etapă de etapă și pe care le putem analiza în deplină cunoștință de cauză.

Pentru astfel de campionate și meciuri pe care sunteți “specialiști” putem experimenta strategii noi de pariere, folosind mize mici, pana atunci când găsim strategia potrivita pentru noi, cea care ne ajută să maximizăm profitul.

Pe de altă parte, este indicat să încercăm să jucam preponderent tipurile de pariu cu doar două variante de pariere. Din start, socotind simplu, aici avem 50% șanse de reușită.

În această categorie se încadrează, dacă vorbim strict despre fotbal, opțiuni de pariere precum “șansa dublă”, “peste sau sub număr de goluri, cornere sau cartonașe” “handicap asiatic” sau ‘total goluri asiatic”.

Înainte de a ne aventura să pariem pe astfel de opțiuni este necesar însă să știm foarte exact ce înseamnă fiecare dintre ele.

În același context, nu trebuie să uităm faptul că un meci de tenis, de snooker sau de volei nu se poate termina decât cu victoria unuia dintre jucatori sau uneia dintre echipe, astfel încât șansele de succes ale pariului pe o astfel de variantă sunt, din start, mai mari.

O regulă vitală în pariurile sportive este cea de a avea cât mai puține meciuri pe bilet. Dacă avem răbdare, este foarte bine să jucăm un singur meci pe bilet.

Este vorba de acele meciuri, analizate cu rigurozitate pentru care găsim cote “cu valoare”.

Cotele mari câștigă, așa se spune în pariurile sportive. Iar daca am găsit acea cota valoroasă, ea trebuie jucată singură pe bilet, nu mai trebuie combinată cu niciun alt meci. Chiar dacă ni se pare că, jucând astfel de bilete “single” avem un profit prea mic, aceasta este o strategie prin care putem face profit pe termen lung.

În pariurile sportive, nu trebuie lăsat niciun aspect la voia intamplarii. Totul trebuie analizat cu atenție, ca într-o competiție pe care o putem câștiga doar daca studiem, gândim și jucăm în mod inteligent.

 

 

O sa-ti placa: