Home NuntaMuzica Dj Nunti Cum alegi muzica potrivita pentru nunta?

Cum alegi muzica potrivita pentru nunta?

by Ionescu Iuliana

Gusturile nu se discuta
Nu poti sa determini pe cineva sa iubeasca muzica pe care o iubesti tu, de aceea miresicile sunt nevoite sa faca un mare compromis, sa aleaga muzica de nunta clasica in detrimentul celei care pe care i-ar placea sa o asculte.

Ai organizat o nunta mare, la care vin invitati din diverse medii: familie, prieteni, colegi de la job, rude indepartate, etc. Fiecare dintre ei are o anumita perceptie despre ce inseamna muzica frumoasa dar toti stiu care este muzica de nunta si o apreciaza ca atare.

Cele mai citite articole

Formatie sau DJ?
Muzica live a sunat intotdeauna mai spectaculos decat cea inregistrata, asadar vei fi tentata sa alegi pentru nunta ta o formatie. Bun, si daca bugetul de obliga sa alegi muzica de nunta inregistrata? Nicio tragedie, pentru ca un DJ bun va creea o atmosfera mult mai distractiva. In plus, costa mai putin si calitatea inregistrarilor este cu mult superioara. Invitatii vor sa faca dedicatii? Nimic mai simplu, playlistul nu este limitat ca in cazul unei formatii ci ai de ales intre sute si sute de melodii ideale pentru nunta.

Muzica respecta tematica nuntii
Alegem un exemplu extrem: ai organizat o nunta traditional romaneasca si ai ales sa pui muzica rock pentru ca asta iti place tie si ti se pare ca te defineste. Daca ai organizat o nunta intima, cu prietenii care asculta acelasi gen muzical nu este nici cea mai mica problema. Altfel, invitatii vor fugi mancand pamantul!

Cele mai citite articole

O sa-ti placa: