Home Diverse Cum să slăbești înainte de nuntă cu suplimente naturale pentru slăbit

Cum să slăbești înainte de nuntă cu suplimente naturale pentru slăbit

by admin@nunta

Există numeroase informații despre trucuri de slăbire adunate din cărți, de pe internet sau de la persoanele apropiate nouă. Din toată această abundență de informații, este esențial să ne păstrăm echilibrul și să știm să alegem acele lucruri de care corpul nostru are într-adevăr nevoie, deoarece fiecare organism este diferit.

Pornind de la această diferențiere care se produce la nivelul organismelor noastre, putem distinge diverse moduri prin care să scăpăm de kilogramele în plus nedorite, pe care le-am căpătat fie prin prisma unui dereglaj hormonal, psihic sau din cauza unui exces caloric.

Cauzele pentru care apar kilogramele în plus sunt o mulțime și diferă de la o persoană la alta și este important să recurgem la metode naturale și sănătoase prin care ținem aceste fluctuații de greutate sub control. Desigur, va trebui să facem mai întâi distincția dintre dietă și stil de viață, două concepte adesea înțelese greșit și față de care avem atitudini nesănătoase și necontructive.

Pentru a păstra un tonus natural subiectului despre slăbire, am selectat 4 suplimente naturale pentru slăbit, pe care le puteți administra în cursul unei perioade în care urmăriți pierderea în greutate, și care vă vor oferi un sprijin în acest sens.

  1. Tablete pentru slăbit din ceai verde matcha

Una din cele mai populare plante din ultima perioada, ceaiul verde matcha reprezintă o sursă extrem de bogată de antioxidanți ce tonifică organismul prin detoxifiere și întărirea sistemului imunitar. Datorită concentrației ridicate de 500 mg/ capsulă, acest produs este destinat unei perioade de 2 luni de administrare, perioadă în care organismul se va revitaliza și va permite arderi mai rapide și eficiente în vederea pierderii kilogramelor în plus.

Tabletele din ceai verde matcha  ajută corpul să elimine toxinele prin stimularea digestiei, datorită conținutului bogat de fibre ce previne constipația și accelerează tranzitul intestinal. Pe lângă beneficiile asupra sistemului digestiv, matcha este un bun adjuvant în îmbunătățirea stării mentale, inducând o stare de bine și sporește capacitatea de concentrare. De asemenea, sistemul imunitar este și acesta mobilizat, datorită prezenței vitaminei C, Zincului, Seleniului, Cromului și Magneziului în forma concentrată a produsului.

  1. Tablete pentru slăbit pe bază de ardei iute

Ardeiul iute, un ingredient aproape nelipsit de pe mesele românilor, poate fi luat în considerare cu o mare încredere în situații în care este dorită pierderea în greutate. Datorită capacității sale de a accelera metabolismul bazal, tabletele pe bază de ardei iute ajută la o slăbire sănătoasă și uniformă, acționând la nivelul grăsimii de pe întreg corpul. Având o formulă special creată pentru a ține greutatea sub control, tabletele cu chilli reduc pofta de mâncare datorită aportului de crom din compoziția sa, cât și a celor 7 ingrediente active. Printre acestea se remarcă ceaiul verde (ce ajută la eliminarea retenției de apă din organism), cofeina, L-Carnitina, piperul negru, cât și capsaicina, creând un complex bogat de antioxidanți ce accelerează arderile rapide ale grăsimii corporale. Dacă acesta este administrat concomitent cu un stil de viață activ, are eficiență și mai ridicată, deoarece mărește rezistența la efortul fizic și crește nivelul de energie al corpului.

  1. Tablete pentru un colon sănătos

Detoxifierea stă adesea la baza unui proces eficient de scădere în greutate. Datorită eliminării toxinelor și bacteriilor din organism, corpul se va simți mult mai ușor și revitalizat pentru asimilarea substanțelor benefice pe care le administrăm. Datorită capacității colonului de a absorbi substanțele folositoare organismului nostru, acesta își îngreunează adesea întreg procesul și are nevoie de un stimul extern pentru a-l ajuta la îndeplinirea funcțiilor sale. Suplimentele pentru un colon sănătos precum sunt cele de la Grădina Sănătății conțin 12 ingrediente active care ajută nu doar la detoxifierea colonului, cât și la îmbunătățirea tranzitului intestinal. Toate aceste beneficii aduse organismului ajută la pierderea în greutate, având în același timp atenția orientată spre detoxifierea organismului și sănătatea sistemului digestiv. Produsul Colon Plus+ este o variantă naturală pe de-o parte datorită aportului de fibre pe care îl aduce organismului, cât și datorită efectelor bune pe care le are la nivelul balonării, crampelor abdominale și reducerii acidității gastrice.

  1. Tablete pentru slăbit cu crom

Un alt supliment alimentar natural care ajută la pierderea în greutate este produsul Picolinat de Crom, cu o concentrație sporită de crom de 200 mcg per tabletă. Cromul are beneficii excelente când vine vorba de reducerea semnificativă a poftei de mâncare și nevoii de a consuma ceva dulce, cauza multor situații în care câștigăm în greutate.

Pe lângă efectele pe care le are în timpul perioadelor de slăbire, Picolinatul de crom scade nivelul de zahăr din sânge în cazul persoanelor cu diabet de tip II și crește glicemia la persoanele care suferă de hipoglicemie, o afecțiune din ce în ce mai întâlnită la persoanele secolului al XXI-lea. Administrarea unor suplimente alimentare naturale pe bază de crom este benefică pentru slăbire fiindcă corpul nostru se folosește de acest mineral pentru funcții normale ale corpului, precum digerarea alimentelor.

Precum am aflat, există o mulțime de forme naturale și sănătoase care ne pot ajuta să scădem în greutate, fără a apela la modalități artificiale care ne-ar pune în pericol sănătatea pe termen lung. Tabletele cu ardeiul iute, matcha, crom și cele pentru un colon sănătos, sunt doar 4 dintre suplimentele naturale de la Grădina Sănătății, care pot susține procesul de slăbire într-un mod natural și care să nu afecteze sănătatea organismului.

O sa-ti placa: