Home Nunta Scaune de nuntă Chiavari

Scaune de nuntă Chiavari

by admin@nunta

De ce să alegeți la un eveniment festiv scaunele Chiavari din ce în ce mai populare numite după un orășel din Italia lângă Genova? Poate aflați răspunsul dacă citiți mai departe.

Dragoste la prima vedere

Când am fost invitată la nuntă, unde am văzut pentru prima dată și am stat pe scaunele Chiavari, în așa-numitul design Limawash într-o cameră cu decor adecvat, am fost încântată. Niciodată până atunci nu am avut ocazia să experimentez o frumusețe atât de fragilă combinată cu puterea aparentă a metalului. Cu cât începeam să explorez mai mult această culoare uscată de lămâie verde a scaunului Chiavari, dar și a surorilor lor în alb, argintiu, auriu, maro, negru și transparent, cu atât mă fascinau mai mult. Am înțeles că trebuia să fi fost dezvoltate de un mare designer, care a folosit diferite materiale pentru a obține efectul dorit.

Povestea Chiavari pe scurt

Cele mai citite articole

Când Guiseppe Descalzi din orașul Chiavari a dezvoltat un scaun în 1807, a devenit imediat un succes. Atunci a fost botezată Chiavarina sau micuța Chiavari. Scopul său a fost să imite eleganța scaunelor cu baloane pariziene, creând în același timp ceva puternic și estetic. Și a reușit. Acest lucru este confirmat de clienții cărora li s-au comandat scaunele și printre ei face parte și regina Victoria, Napoleon, regele Fernando al Spaniei. Chiar și familia Kennedy le-a avut la nunta lor. Scopul lui Giueseppe a fost să redea eleganța scaunelor cu baloane pariziene și, în același timp, să creeze ceva care să fie puternic și ușor în același timp și a reușit cu adevărat.

Scaune de nuntă Chiavari astăzi

Scaune Chiavari moderne de astăzi vin în multe stiluri, dar cel mai popular este scaunul alb stivuibil, pe care le-au avut și familia prezidențială Kenedy la nunta lor. Pe lângă acesta mai pot fi realizate din lemn, metal, plastic și în versiuni aurii sau argintii. Inima mea a fost cucerită de scaunul modern, transparent. În ciuda aspectului lor feminin, acestea sunt puternice și robuste, care pot fi utilizate pentru plasarea lor atât în interior cât și în exterior. Chiavari fac parte din cele mai căutate scaune pentru nunțile moderne de astăzi și este mai ideal să le închiriați în acest scop.

 

Cele mai citite articole

O sa-ti placa: