Home Diverse 4 Motive să iei o pauză de la gambling

4 Motive să iei o pauză de la gambling

by admin@nunta

Dacă simți că ai epuizat orice fărâmă de energie pentru a te mai juca la cazino, nu spune nimeni că nu trebuie să continui să faci acest lucru. Știm că jocurile de noroc se comportă și se simt diferit față de orice alt joc sau obicei de gambling pe care ți l-ai dezvoltat. Este destul de greu să te lași de gambling și este și mai greu să ții pasul cu toate sentimentele pe care le simți atunci când iei o pauză, de exemplu. Indiferent ce ar spune oricine, o pauză de la gambling și jocuri de noroc în general este foarte bună, iar în acest articol vei afla care sunt 4 motive foarte importante ce te împing să iei o pauză, dar care sunt foarte benefice pentru tine pe termen lung. Dacă vrei să continui să practici pasiunea pentru jocuri de noroc, iată de ce ar trebui să mai faci și câte o pauză din când în când.

Bugetul

Un prim motiv pe care îl bănuiai cel mai probabil sunt banii. Nu vei putea sub nicio formă să pariezi la cazino zi după zi sau să rotești tamburii la un Joc Sloturi gratis dacă te afli mereu în pierdere. Prin urmare, bugetul trebuie ținut sub control și nu poți face asta decât să reduci foarte mult ritmul și mizele pariate sau chiar să iei o pauză de la atât de mult pariat în cazino. 

Foarte important este să ai grijă ca mereu să ai un buget disponibil pentru toate pariurile pe care îți dorești să le plasezi. Majoritatea celor care se joacă la cazino și sunt implicați activ în jocuri de noroc au și regimuri stricte financiare care le dictează modul în care pariază la aceste jocuri. De exemplu, mulți dintre ei au limite de cheltuieli și limite de câștiguri pe care dacă le ating, se vor opri automat din joc.

Un jucător care nu își setează astfel de limite de buget, nu poate să își administreze cum trebuie toți banii pariați și se va trezi de o mulțime de ori în situația în care bugetul nu este suficient niciodată pentru a satisface pofta de pariuri, banii pierduți creează mereu sentimente neplăcute, iar jucătorii consideră că un câștig foarte mare este salvarea. Ei vor continua să parieze și să aibă un comportament nociv în cazino care va duce la adicții, sesiuni nefericite, momente tensionate în cazino, iar experiența jocurilor de noroc va fi distrusă de acest context toxic.

Poți reaprinde pasiunea

Cele mai citite articole

Pentru jucătorii care au avut deja parte de o pauză, jocurile de noroc nu mai trebuie să fie o amintire. Aceștia vor putea oricând să se întoarcă la vechile lor plăceri de cazino și să continue să parieze la jocurile preferate. Dacă vei lua o astfel de pauză, te vei afla foarte rapid în contextul în care fie nu poți să trăiești fără jocurile de cazino sau pur și simplu vei uita de ele pentru că îți vei da seama cât de mult rău îți fac. Indiferent care ar fi contextul, jocurile de noroc rămân acolo alături de tine și poți oricând să reaprinzi flacăra pasiunii pentru jocurile care aduc și câștiguri financiare. Deci, un al doilea motiv pentru care trebuie să iei o pauză de la jocurile de noroc este să lași creierul să își amintească de acele lucruri care te făceau fericit când intrai în cazino.

Poți face altceva cu banii

Un motiv mai bun nici că puteam să găsim având în vedere că suntem foarte aproape de un grad foarte mare de adicții pentru jocurile de noroc, iar majoritatea dintre cei care sunt dependenți de jocurile de noroc în prezent, sunt cei care au probleme financiare. Dacă iei o pauză de la jocuri de noroc, vei putea în sfârșit să faci ceva cu banii pe care îi pierdeai în fiecare sesiune de pariuri. Poți oricând să te prefaci că ai pierdut acei bani și să îi investești în ceva. Poți să îți cultivi puțin abilitățile, să faci cursuri pentru job-ul pe care îl practici sau chiar să mergi într-o vacanță alături de cei pe care îi iubești.

Poți strânge bani pentru o excursie

Dacă tot ce faci cu banii pe care îi strângi este să mergi la cazino, ai foarte multe lucruri de pierdut în ceea ce privește cultura călătoritului. Dacă ai și o familie care este privată de acest gen de activități, ai din nou probleme pe care trebuie neapărat să le rezolvi. Dacă iei o pauză de la jocurile de noroc, vei vedea cum tu și familia ta vă puteți permite să călătoriți mai mult, să planificați excursii sau drumeții și să mergeți în vizită în alte orașe ale țării sau în orașe Europene din vecinătatea țării noastre. 

Concluzie

Acestea sunt doar 4 motive pentru care trebuie să și iei pauze de la jocurile de noroc, nu doar să pierzi bani încontinuu sau să fii afectat mereu de sesiunile de cazino.

Cele mai citite articole

O sa-ti placa: