Home Nunta Ce inseamna cand visezi nunta

Ce inseamna cand visezi nunta

by admin@nunta

Specialistii spun deseori ca, atunci cand visezi o nunta, mai ales daca tu esti mireasa, subconstientul tau exprima atitudinea pe care o ai fata de o anumita persoana sau situatie deosebita. In general, visele despre nunti apar in perioade de stres, cu griji si incercari dificile. Nunta este un angajament si o obligatie, cee ace inseamna ca in realitate te confrunti cu o serie de obligatii pe care trebuie sa ti le asumi, indiferent ce se va intampla in viitor. Poate fi vorba de noi responsabilitati la serviciu sau despre proiecte personale pe care le vei pune greu pe roate, daca nu ai toate resursele necesare.

In credinta populara, daca visezi o mireasă sau o nuntă are semnificatii negative. In vremuri indepartate, oamenii chiar se temeau ca cineva apropiat isi va pierde viata daca viseaza o nunta. Insa aceste vise pot avea numeroase alte interpretari si tocmai de aceea noi iti aratam cateva dintre ele.

Ce inseamna cand visezi nunta – Cateva semnificatii

Nunta inseamna uniune, iar cand visezi o nunta sau o cerere in casatorie aceasta poate exprima si o dorinta puternica de a fi mai aproape de cineva drag si de a imparti cu el viata de zi cu zi.

Este posibil ca relatia de cuplu sa nu mai fie la fel de fericita ca inainte si sa iti fie teama ca sotul sau iubitul tau se indeparteaza de tine. Cand visezi ca te afli cu el in fata altarului, iti doresti de fapt sa reaprindeti pasiunea si sa va iubiti ca la inceput.

Cele mai citite articole

Nunta este un angajament. Cand visezi o nunta, mai ales daca tu esti mireasa, subconstientul tau exprima atitudinea pe care o ai fata de o anumita persoana sau situatie deosebita. In general, visele despre nunti apar in perioade de stres, cu griji si incercari dificile. Nunta este un angajament si o obligatie, cee ace inseamna ca in realitate te confrunti cu o serie de obligatii pe care trebuie sa ti le asumi, indiferent ce se va intampla in viitor. Poate fi vorba de noi responsabilitati la serviciu sau despre proiecte personale pe care le vei pune greu pe roate, daca nu ai toate resursele necesare.

O lupta cu tine insati – Nunta din vis mai poate sa insemne si faptul ca, in realitate, nu te poti impaca bine cu tine insati. Treci printr-o situatie dramatica, trebuie sa iei decizii majore si nu stii spre ce directie sa te indrepti.

Ai tot mai des discutii contradictorii cu tine insati, nu stii cum sa reactionezi fata de anumite persoane sau situatii si se poate intampla sa visezi o nunta. Uniunea respectiva este dorinta ta ascunsa de a gasi o solutie care sa te linisteasca.

Oricat de multe avantaje si beneficii are o nunta, ea reprezinta si o constrangere, o schimbare care poate avea si efecte mai putin dorite. Nunta din vis poate semnifica teama ta ca o anumita parte a vietii tale se va schimba si nu stii ce surprize iti rezerva viitorul.

Ai sentimentul ca trebuie sa faci un compromis? Cu siguranta vei visa o nunta. Nu stii cum vor evolua lucrurile si asociezi aceasta stare de incertitudine cu inceputul unui mariaj.

Semnificatii cand visezi nunta

 • Daca visezi ca te casatoresti prima data: griji, tensiune, alegeri dificile.
 • Daca visezi ca te recasatoresti: vei avea parte de un eveniment fericit.
 • Daca visezi ca esti invitat la o nunta: te asteapta provocari noi.
 • Daca visezi ca se casatoreste un fost iubit (a): vrei ca relatia ta din realitate sa avanseze si sa fii mai fericita.
 • Daca visezi ca feliciti mirii la o nunta: vei avea parte de schimbari pozitive. 
 • Daca visezi ca te casatoresti cu un strain: vei fi pus (a) in fata unei situatii fara iesire.
 • Dacă te visezi mireasa (sau mire): inseamna ca ai o dorinta de a te asocia, o nevoie de a colabora, de a comunica, de a-ţi asuma o atitudine serioasa intr-o situaţie, nevoia de integrare şi dobandire a unui anumit statut social.
 • Dacă visezi ca te casatoresti in secret: inseamna ca nimic nu este perfect ascuns.
 • Daca visezi o nunta care are alai: e semn de orgoliu, infatuare, aroganţă, egocentrism, parada, incredere absoluta in fortele proprii, supraestimarea fortelor sau a valorii personale.
 • Daca visezi o nunta saracacioasa: mari lipsuri, mari inhibitii şi temeri, subestimarea propriei valori.
 • Daca visezi o nunta fara rochie de mireasa: neconventionalism, nevoie de independenta, de expansiune, revolta impotriva unor reguli sau constrangeri.
 • Daca visezi nunta noaptea: deruta, lipsa de perspectiva, inconstienta, teama de a infrunta realitatea, ipocrizie, falsitate.
 • Daca visezi nunta cu muzica şi dans: armonie, intelegere, echilibru intre mai multe planuri al propriei vieti, buna comunicare cu ceilalti.
 • Daca visezi nunta intima: timiditate, emotivitate, anxietate, temeri ascunse.
 • Daca visezi o nunta la care mirele sau miresa lipsesc: fuga de raspundere, dezechilibru intre doua planuri ale vietii.
 • Daca visezi o nunta eleganta: parere buna despre propria persoana, incredere, satisfactii, perioada buna a vietii, impacare cu sine.

Cele mai citite articole

O sa-ti placa: