Home Diverse Cum poți face să dureze magia nunții?

Cum poți face să dureze magia nunții?

by admin@nunta
organizare nunta

Cum poți face să dureze magia nunții?

Iată-vă, în sfârșit uniți de legăturile sacre ale căsătoriei. Felicitări! Ați trecut de cea mai grea etapă, cea  a organizării nunții. Cu toate acestea, știm, la fel ca și voi, că această zi a fost obositoare, bogată în emoții, dar mai ales prea scurtă. Chiar dacă ziua minunată a nunții a trecut, este posibil ca magia nunții să dureze datorită diferitelor formate foto pe care tu și partenerul tău poți miza. În special felicitarea de mulțumire, albumul foto sau imprimarea foto. Astfel, această zi va rămâne gravată pentru totdeauna în mintea voastră, dar și pe hârtie.

Felicitări de mulțumire

La nunta ta au fost prezenți toți cei dragi: prietenii și familia. Au împărtășit acest moment intens și emoționant cu tine iar și ei, de asemenea și-ar fi dorit ca această zi să nu se termine niciodată, ați fost atât de frumoși și de fericiți!

Pentru a le mulțumi și a face ca magia nunții tale să rămână în mintea lor, le poți trimite o felicitare de mulțumire. Avantajul acestui format este că va fi unic, deoarece este personalizabil după bunul plac, pentru a crea o felicitare exact pe placul vostru care să vă semene. Dar o poți potrivi foarte bine cu Save The Date inițială sau poți da frâu liber imaginației pentru a crea modele noi.

Citește și: Alegerea unui wedding planner

 

Tirajele foto

Și bineînțeles, cum să nu vorbim despre printuri foto sau tiraje foto pentru a face ca magia nunții să dureze? Pentru cei din generațiile mai vechi, ele sunt esențiale pentru păstrarea amintirilor, deși astăzi apreciază și albumele foto personalizabile. Pentru a le alege, din nou, îți stau la dispoziție mai multe posibilități:

Printuri foto laminate

Perfecte pentru a-ți regândi decorul! Într-adevăr, sunt suficient de groase încât să stea fără sprijin pe o piesă de mobilier, un raft etc. De asemenea, este posibil să adăugați un cadru sau cârlige pentru a le putea afișa pe perete. O idee decorativă romantică plină de amintiri.

Printuri foto flexibile

Imprimeurile mai moi sunt perfecte pentru a păstra o amintire fizică a acelei zile memorabile. Le poți stoca direct într-un album foto clasic, le poți oferi sau le poți încadra pentru a-ți îmbunătăți decorațiunea interioară.

Cele mai citite articole

Albume foto

Ei bine, asta nu este tot, dar felicitările de mulțumire sunt speciale pentru alții și cred că și tu ai vrea să păstrezi câteva amintiri de hârtie din această zi minunată. Pentru asta, albumul foto de nuntă este ESENȚIAL!

Așadar, pentru a -ți permite să faci să dureze magia nunții, poți alege trei formate de album foto:

Album foto din material textil

Acesta este ideal pentru a-ți păstra albumul foto mulți ani, așa că la bătrânețe, îl vei putea descoperi iar și iar alături de nepoți și îți vei aminti cât de unică și magnifică a fost această zi. Foarte multă lume apreciază în mod deosebit husa din material textil de culoarea muștarului, la modă, caldă și elegantă!

Albumul foto rigid

Știți albumul foto clasic în care se strecurau pe vremuri, fotografiile una câte una? Ei bine, este aceeași versiune, dar revăzută, regândită și reinventată pentru a păstra urmele căsniciei tale gravate pe hârtie pentru totdeauna.

Albumul foto flexibil

Este perfect pentru a oferi un suvenir celor mai apropiați oaspeți, în special membrilor familiei: mama, tatăl, bunica, bunicul etc. Vor fi la fel de fericiți ca și tine să aibă un suvenir pe hârtie al acestei zile frumoase.

Acum alegerea este a ta! Cui alegi să oferi cele mai frumoase amintiri? Familiei tale? Prietenilor tăi? Colegilor? Ce format? Câte exemplare? Ține doar de tine să alegi care sunt cele mai frumoase amintiri de care te vei bucura peste ani și ani. 

Urmărește-ne activitatea pe site-ul nostru andreidede.ro – filmări nunți.

Cele mai citite articole

O sa-ti placa: