Home Diverse 8 destinații ideale pentru luna de miere

8 destinații ideale pentru luna de miere

by admin@nunta

În cazul în care vă pregătiți de nuntă și nu știți unde să vă faceți luna de miere, avem 8 propuneri speciale, menite să întrunească orice preferințe.

Cele mai citite articole

Iată care sunt cele 8 propuneri: 

  1. Punta Cana – Este o destinație foarte populară pentru luna de miere, având în vedere raportul calitate / preț oferit. Costurile pentru o lună de miere în Punta Cana nu sunt foarte ridicate, iar peisajele sunt mirifice, plajele au nisipul extrem de fin, iar apa este mereu culoarea turcoaz. Trebuie să țineți însă cont că peisajele mirifice și condițiile de lux se regăsesc doar când vine vorba despre resorturi. Dacă alegeți altă opțiune de cazare, atunci experiența va fi diferită, iar plajele care nu fac parte din resorturi nu sunt la fel de îngrijite. Cea mai bună perioadă pentru a merge în Republica Dominicană este noiembrie – decembrie, atunci temperaturile medii sunt de 30 de grade Celsius. Între iunie și septembrie este foarte cald, iar între decembrie și martie temperatura medie este de 25 de grade Celsius. 
  1. Las Vegas – Un loc cu adevărat special, o adevărată capitală a distracției. Las Vegas este asemănat tot timpul cu distracția, dar și cu lunile de miere. Distracția e generată de numeroase cazinouri prezente aici, dar și de cele mai importante competiții de texas holdem din lume, care au loc în fiecare an. Pe lângă aspectul care l-a făcut faimos, Vegas mai este cunoscut și pentru faptul că aici se oficiază căsătorii. Iar ca obiective turistice aveți din plin de unde alege. O plimbare pe faimoasa The Strip este obligatorie, dar puteți vizita și Shark Reef Aquarium, Mob Museum, Neon Museum și Mandalay Bay. De asemenea, mulți oameni care își fac luna de miere în Vegas aleg să includă destinația într-un circuit, alături de alte orașe din SUA, precum Miami, Los Angeles sau New York.
  1. Maldive – Acest loc este visul multor îndrăgostiți când vine vorba de luna de miere, dar trebuie să țineți cont că este și o destinație destul de scumpă. Prețurile pentru 10 zile în Maldive pentru două persoane pot trece de 3-4 mii de euro. Totuși, peisajele mirifice de aici fac toți banii, dar dacă alegeți această opțiune trebuie să țineți cont că între mai și octombrie este sezonul ploios. Și nimeni nu-și dorește ca luna de miere să fie petrecută în hotel. Maldive este un loc faimos pentru plajele sale minunate, dar și pentru snorkeling și scufundări și excursii cu barca pe cele peste 200 de insule locuite.
  1. India – Pentru o experiență aparte, India este o destinație pe care tot mai mulți oameni o iau în calcul când vine vorba despre luna de miere. Fiind o țară atât de mare, automat există și foarte multe lucruri de făcut. Dacă vă plac plajele, India are sute de kilometri de coastă tropicală, iar Goa poate fi soluția perfectă. India este recunoscută însă și pentru templele sale numeroase, dar și pentru drumețiile din Himalaya. Chiar dacă este o țară considerată mai săracă, India este însă o destinație destul de scumpă pentru turiști, în primul rând din cauza biletelor de avion. 
  1. Bali – Acesta este un loc în care să te încarci cu multă energie provenită din liniștea locului, dar și din bunătatea localnicilor. Bali este locul în care te poți reconecta cu natura, iar printre cele mai populare destinații turistice sunt Ubud, templul Pura Ulun Danu Bratan, Pura Tanoh Lot, plantațiile de cafea Bali Pulina Agro Tourism, dar și cea mai cunoscută plajă din această zonă, Kuta. Bali vine și cu avantajul că este o destinație turistică destul de ieftină și accesibilă. 
  1. Zanzibar – Un alt loc în care puteți avea o lună de miere exotică este această țară minunată, în care localnicii sunt foarte primitori. De asemenea, un plus pentru Zanzibar îl are și bucătăria locală. Ca și Maldive, Zanzibar este un loc în care puteți merge la plajă și să faceți snorkeling. Perioada cea mai bună pentru o lună de miere aici este între iunie și decembrie. 
  1. Paris – În cazul în care vă doriți o destinație mai aproape de casă, Parisul poate fi locul ideal pentru luna de miere în Europa. Nu degeaba este supranumit „orașul îndrăgostiților”. Chiar dacă nu sunt plaje, Parisul este o destinație turistică de vis. Printre destinațiile cele mai populare se află Turnul Eiffel, Muzeul Luvru, Musee d’Orsay, Arcul de Triumf și nelipsita croazieră romantică de pe Sena. Totodată, la 20 de kilometri distanță de Paris se află și Muzeul Versailles. 
  2. Santorini – Una dintre cele mai idilice destinații din Europa se află în Grecia. Santorini e cunoscut de toată lumea ca fiind locul minunat în care aproape toate casele sunt de un alb imaculat. Trebuie să țineți cont însă că, deși se află în Grecia, Santorini este o destinație destul de scumpă, atât când vine vorba despre cazare cât și despre mâncarea de la restaurante. Dar e o destinație ce merită încercată.

Cele mai citite articole

O sa-ti placa: