Home Diverse Cum alegi hairstylistul potrivit pentru marea zi? Prin Stailer!

Cum alegi hairstylistul potrivit pentru marea zi? Prin Stailer!

by admin@nunta

Marele eveniment, când mirele și mireasa sunt în centrul atenției, se apropie cu pași repezi. Ai auzit de la cele care au trecut deja prin această experiență că ar fi bine să faci un research cu ceva vreme înainte. De preferat chiar înainte să înceapă oficial sezonul de nunți și alte evenimente. Asta înseamnă căutări cu cel puțin 3 luni înainte de eveniment. Iată că acum nu mai trebuie să faci asta! Poți caută locul liber la salon prin Stailer. 

Nunțile au rămas același, organizarea diferă 

În 2022 nunțile sunt cu același emoții. Același tipar de eveniment în care el și ea spun cu mare emoție DA. Ce s-a schimbat însă se referă la modul în care sunt organizate aceste evenimente. Pentru maximă eficiență în ceea ce privește stabilirea programărilor la salon, bazează-te pe Stailer.

Știați că o programare online la coafor cu Stailer este mai ușor de făcut? Durează câteva minute, iar căutările tale pot fi mai plăcute. Pentru că nu te deplasezi, nu suni la saloane, nu pierzi vremea în zadar. În plus, uită efectiv de avansul oferit celor de la salon, ca un soi de garanție că îți vei păstra programarea. 

Stailer, platformă și aplicație de programări 

Stailer este o platformă dedicată digitalizării programărilor la saloanele de hair and beauty. Are și o aplicație dedicată, cu același nume, aplicație disponibilă gratuit în App Store, App Gallery sau Magazin Play. Așadar, incearca si aplicatia Stailer. Mai ales dacă ești genul de persoană obișnuită cu aplicații pentru a-ți scurta drumul pentru a comanda haine, mâncare sau pentru a-ți plăti utilitățile, atunci vei aprecia Stailer. 

Indiferent ce opțiune alegi din cele două, trebuie să știi că Stailer îți oferă acces gratuit. Cu sau fără cont, poți căuta ori de câte ori ai nevoie de un hairstylist sau de o programare la salon pentru cosmetică. Se adresează atât femeilor, cât și bărbaților, așadar dacă tot în sarcina ta este să îi faci și lui programări atunci poți împușca doi iepuri dintr-un foc. 

Cum să fii mai eficientă, cu Stailer 

Dacă nu ai încercat până acum, merită o notă explicativă. Așadar, te poți loga aici și pe baza contului tău de Facebook. Accesezi pagina și introduci datele de interes în filtrul activ. Astfel, notezi data, ora, tipul de serviciu dorit, precum și genul tău și orașul. Îți vor fi afișate doar acele saloane disponibile conform preferințelor tale. Iar din acestea poți alege pe cel care este 100% cum îți convine. 

Stailer afișează pentru fiecare salon înregistrat aici date precum fotografii din interior, repere pentru a ajunge aici, lista de prețuri și o estimare despre cât ar dura un serviciu anume. Găsești și recenzii, astfel încât să îți faci o părere cât mai clară despre salonul cu pricina. 

Cu o astfel de metodă la îndemână ai toate șansele să găsești mai rapid salonul pentru a te aranja în acea mare zi. Descoperă pagina stailer.ro, descarcă aplicația, caută saloanele și rezolvă această programare mai rapid ca oricând. 

Contact: [email protected] 

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

O sa-ti placa: