Home Diverse Drool.ro – Magazinul online iubit de viitoarele mămici

Drool.ro – Magazinul online iubit de viitoarele mămici

by admin@nunta

Având un portofoliu vast de produse moderne și o linie premium de branduri, magazinul online Drool.ro își propune să devină alegerea numărul 1 a părinților din România. Magazinul a fost creat din dragoste pentru copii și părinți, inclusiv pentru cei pretențioși care au nevoie de produse speciale pentru o îngrijire atentă.

Astfel, printr-un singur click, fiecare părinte își poate umple coșul de cumpărături cu o varietate de lucruri esențiale – de la haine, la încălțăminte, mobilier ergonomic pentru camera bebelușului și a copilului, jucării de interior și de exterior, jucării educative și de societate și multe altele. Printre produsele inovatoare se găsesc și multe branduri exclusiviste în România importate de Drool.ro, axate pe o calitate premium și la prețuri avantajoase.

Branduri pentru mame și copii care se fac remarcate în universul Drool

Miniware

Axat pe un stil de viață cât mai sănătos, dar care menține în același timp și echilibrul ecosistemelor din natură, Miniware este brandul premium pentru diversificare ce sprijină părinții și bebelușii trecuți aproximativ de vârsta de 6 luni ca să integreze în alimentație tot mai multe texturi și alimente. 

Având un design ergonomic și fiind confecționate din bio-plastic care e biodegradabil, cu Miniware nu există riscul ca micuții să se confrunte cu incidente nedorite asemeni tacâmurilor clasice care pot produce leziuni sau sufocare. Pe lângă lingurițe, furculițe, boluri și seturi de diversificare, Miniware dispune și de bavete, respectiv rucsace, paie și multe alte accesorii practice în această perioadă a dezvoltării lor.

MamaToyz

MamaToyz este brandul care sprijină dezvoltarea aptitudinilor cognitive, de la mers, la dezvoltarea potrivită a gândirii și a fizicului. Prin intermediul drool.ro și al turnurilor de învățare, al antepremergătoarelor, patul din lemn Montessori, mașinuțele și al altor accesorii din lemn, Mamatoyz contribuie la educarea copiilor prin joacă. Produsele sunt certificate ecologic, învăluite cu vopsea pe bază de apă, 100% sigure pentru micuți.

BabyCosy

Din dragoste și cu grijă față de copii, BabyCosy îi ajută pe copii să se simtă în largul lor în timp ce sunt îmbrăcați în haine moderne, din țesături prietenoase cu pielea lor precum e bumbacul 100% organic. Atât fetițele, cât și băiețeii cu vârsta cuprinsă între 0-24 luni se vor bucura de haine individuale seturi de până la 3 sau mai multe piese moderne care nu permit dezvoltarea alergiilor sau apariția unor iritații, fiind perfecte chiar și pentru pielea sensibilă.

Motive pentru care Drool este alegerea mămicilor moderne din România

Nu întâmplător magazinul Drool este preferat de foarte multe persoane, îndeosebi de mămici și de copii de toate vârstele. Mămicile găsesc aici articole diversificate care le pot oferi sprijin pe durata sarcinii, printre care enumerăm chiloții specializați pentru gravide, pernuțele multifuncționale pentru sprijinul corpului și pentru alăptat, lenjerie intimă și centuri de susținere etc. 

Totodată, copiii pot beneficia de haine și accesorii de la cea mai fragedă vârstă și până la cea a adolescenței, focusul principal fiind pe bebeluși și pe copiii cu vârsta de până la 7-9 ani. Mămicile și copiii adoră imprimeurile moderne cu animale, țesăturile moi, precum și costumele tematice pentru serbare sau cele prin intermediul cărora pot face experiențe de tipul  schimburilor de rol.

Ținutele pot fi acompaniate și de jucării pe măsură unde drool.ro oferă o gamă la fel de variată de produse pentru interior și exterior, consolidând plăcerea de a experimenta minunile naturii și de a petrece timp în aer liber cu alți copii. 

Un beneficiu este și faptul că stocurile sunt actualizate în permanență și într-o continuă dezvoltare, Drool fiind printre puținele magazine online care dispune de cele mai noi și populare branduri renumite pentru calitatea lor, la nivel internațional. Astfel, mămicile pot alege tot ce este nou și aprobat de specialiști ca să fie la modă în orice moment al zilei. 

Opțiunea de plată începând cu 4 și până la 60 rate oferă posibilitatea ca părinții să se bucure de tot necesarul pe care și-l doresc când faci cumpărături din acest magazin online fără a face compromisuri. Săptămânal apar și numeroase promoții care îi ajută pe adulți să economisească atunci când faci achiziții din diferite categorii. Iar prin intermediul concursurilor ocazionale clienții fideli au posibilitatea de a se bucura de și mai multe dintre produsele necesare sau favorite prin simple gesturi.

O sa-ti placa: