Home Diverse Aflați cum să pictați mai bine cu aceste sfaturi simple pentru pictură prin numere

Aflați cum să pictați mai bine cu aceste sfaturi simple pentru pictură prin numere

by admin@nunta

Cum este mai bine sa pictati?

O întrebare pe care o întâlnim adesea la Paintingbynumbers.ro este: „Cum vă îmbunătățiți pictura pe numere și faceți ca rezultatul final să arate mai bine și mai rafinat? Cum deveniti un pictor mai bun?”

Ei bine, talentul natural la pictura este un factor, dar noi credem ca chiar si incepatorii pot lustrui tehnica lor. Cu practică și unele dintre sfaturile noastre de top, puteți dezvolta multe abilități pentru a vă îmbunătăți pictura finală. Descoperiti ce au de spus experții noștri despre cum să pictati mai bine și experimentati cu propriile tehnici de succes!

1. Începeți cu pictura corectă

Oricine vrea să se învețe cum să picteze mai bine ar trebui să ia în considerare cu atenție cu ce picturi începe. Vă recomandăm să alegeți picturi pe numere cu natură statică florală, deoarece aceste kituri au tone de culori de explorat, care vă pot ajuta să vă simțiți mai confortabil cu găsirea nuanțelor potrivite, combinarea tonurilor și tranziția de la o culoare la alta. Aceste tipuri de picturi sunt, de asemenea, puțin mai previzibile, permițându-vă să vă jucați cu culoarea fără a pierde firul designului – așa cum ați putea face cu picturile mai abstracte.

Dacă florile nu sunt chiar pasiunea dvs., puteți oricând să cumparati cele mai simple stiluri ale noastre, destinate începătorilor, pentru a găsi câteva pânze care va vor permite să va obișnuiti cu fluxul de pictură și să va ajute să va invatați cum să deviniti un pictor mai bun.

2. Lucrați în setarea corectă

Calea spre realizarea unui tablou mare nu este doar despre tehnica sau panza. Trebuie să va pregătiti pentru succes cu un spațiu de lucru confortabil și relaxant. Alegeti o cameră bine luminată și un șevalet care va va permite să stati în picioare sau așezat. Nu doriți să vă forțați gâtul sau spatele încercând să ajungeți la fiecare parte a pânzei dintr-o poziție contorsionată de pe podea! De asemenea, poate doriți să audiați niște muzică pentru a vă ajuta să obțineți în starea de spirit potrivita.

Dacă nu aveți de ales decât să lucrați într-un spațiu mic, vă recomandăm să luați o lumina de mărire pentru a vă ajuta să vă lumineze pânza fără a vă încorda.

3. Verificați de două ori culorile

Nu dati ochii peste cap! Știm că sună super evident, dar un specimen de culoare rătăcit, și va veti simți ca și cum tai distrus întreaga pânză! Este deosebit de ușor să gresiți o culoare odată ce intrați într-o transă de pictură, așa că verificați întotdeauna de două ori ce aveți pe pensulă înainte de a o aplica pe pânză. Promitem că este cheia pentru a picta mai bine.

4. Acoperiți întotdeauna

Primul strat aplicat de dvs. este de fapt doar stratul de bază. Pentru a obține acel aspect lustruit, acoperiți din nou culoarea după ce stratul de bază se usucă pentru o pictură și mai bogată și mai netedă. Un al doilea strat, de asemenea, previne și ascunde orice dungi și acoperă complet numerele. Dacă sunteți foarte îngrijorat cu privire la numerele care posibil sa se intrevada prin vopsea, le puteți acoperi cu un marker alb înainte de a aplica al doilea strat.

5. Rotungiți marginile

Sfatul nostru final despre cum să pictati mai bine este despre marginile fiecărei secțiuni de culoare. Când lucrați cu o zonă din pictură care are mai multe degradeuri de culori, încercați să amestecați marginile între ele mergând înainte și înapoi cu pensula pentru o tranziție naturală. De asemenea, ar trebui să utilizați apă în avantajul dvs. pentru a obține consistența potrivită pentru ca vopseaua să se amestece mai natural.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

O sa-ti placa: