Home Diverse FineStore: Profită de reducerile Black Friday și fă-ți stocul pentru o nuntă ca în povești!

FineStore: Profită de reducerile Black Friday și fă-ți stocul pentru o nuntă ca în povești!

by admin@nunta

Nunta perfectă este o zi cu adevărat specială, pentru care nu te îndatorezi pe termen lung. FineStore îți oferă reduceri de zile mari la mii de produse până pe 30 noiembrie, astfel că poți achiziționa toate licorile din meniul tău de băuturi de alcoolice la prețuri de Black Friday! 

Scapă de încă o grijă de pe lista de pregătiri pentru cel mai important eveniment din viața ta și folosește economiile din această perioadă pentru a-ți achiziționa rochia de mireasă mult visată, fără să ții cont de bani. Nu de alta, dar cel mai mare magazin online de băuturi alcoolice din România îți oferă anul acesta reduceri chiar și de 50% la peste 2.000 de produse. Ai la dispoziție o gamă variată de băuturi, de la nelipsita șampanie, cu care îți vei întâmpina invitații,  la vin autentic românesc sau de pe meleaguri îndepărtate, vermut, lichior, gin, vodkă, tequila, rom, coniac sau brandy. Pe FineStore, găsești orice marcă băuturi alcoolice dorești. Iar, dacă la nunta ta, ai visat dintototdeauna că vei marca momentul savurând o șampanie celebră, precum Moet, Dom Perignon sau Armand de Brignac, visul ți se poate îndeplini!

Pe FineStore, oferte de nerefuzat va găsi și viitorul tău soț. Printre mărcile cunoscute de whisky care cu siguranță îl vor încânta se numără Jack Daniels, Chivas Regal, Ballantines, Red Label, Jameson, JB, Glenfiddich, Jim Beam, Johnnie Walker, Gentleman Jack, Lagavulin și Monkey Shoulder. 

Stocuri limitate!

Dacă pe site navighezi, cu siguranță vei descoperi oferte și pentru coniacul pe care știi că-l preferă socrul mare, fie el Courvoisier, Remy Martin, Hennessy, sau mărci de gin pentru domnișoara de onoare, cum ar fi Whitley Neill, Wembley gin, Beefeater, Tanqueray.

Asigură-te însă că nimic nu va lipsi de pe masa invitaților tăi și umple-ți coșul de cumpărături cu băuturile alese, căci stocul este limitat și ar fi păcat să rămâi fără licoarea preferată a socrului mic, de exemplu. Vei găsi pe FineStore.ro chiar și siropuri pentru cocktail-uri și apă tonică premium, dar și cafea pentru a le reda cheful de distracție invitaților și la ciorba de potroace! 

Este bine să mai știi că FineStore asigură de livrare rapidă în toată țara la comenzile care depășesc 199 lei și că aceleași prețuri mici sunt disponibile și în magazinul fizic, din Bulevardul Aerogării, nr. 2-8, Sector 1, unde îl poți invita viitorul soț la o degustare înainte să faceți pasul cel mare! Nu rata reducerile de Black Friday și fă un pas major înainte pentru nunta ta!

O sa-ti placa: