Home Diverse Află cum porți corect bijuteriile în funcție de tipul decolteului

Află cum porți corect bijuteriile în funcție de tipul decolteului

by admin@nunta

Află cum porți corect bijuteriile în funcție de tipul decolteului

Unul dintre detaliile importante de care ar trebui să ții cont atunci când alegi bijuteriile cu care să îți completezi ținuta este tipul decolteului. Dacă ai în colecția ta cercei candelabru, coliere la baza gâtului, lănțișoare lungi și alte piese, cu siguranță ai deseori dileme atunci când ajungi la etapa de accesorizare.

Multe femei nu țin cont de acest aspect atunci când își pun bijuteriile, însă este mai important decât pare la prima vedere. Spre exemplu, poți purta o bijuterie deosebită, dar care să nu fie pusă în valoare de hainele pe care le ai pe tine. 

Ca să te asiguri că nu faci nicio greșeală în construirea ținutei, citește următorul ghid de stil și află cum porți corect bijuteriile în funcție de tipul decolteului.

Bijuteriile din aur potrivite pentru decolteul mic la baza gâtului 

Decolteul mic la baza gâtului este cel mai popular și cel mai versatil dintre toate. Acesta îți permite să porți atât cercei pe lobul urechii, cât și lungi, chokere, lănțișoare la baza gâtului ori lungi până la piept. Vei obține look-ul perfect fără să depui prea mult efort în acest sens. Cu alte cuvinte, ai toată libertatea de care ai nevoie pentru a compune outfiturile la care visezi. 

Accesoriile ideale pentru decolteul în formă de U

Decolteul în formă de U este compatibil cu colierele de tip salbă sau cu lănțișoarele de diferite lungimi purtate cu stil împreună. De asemenea, sunt potrivite lănțișoarele de lungime medie cu pandantive. Poți să faci mai multe teste ca să te convingi exact ce piese din trusa ta completează armonios bluzele ori rochiile care au decolteul în formă de U. 

Cele mai citite articole

Ce bijuterii porți la decolteul în formă de inimă

Unul dintre cele mai îndrăgite tipuri de decolteuri este cel în formă de inimă, însă acesta este puțin mai pretențios față de cele de mai sus. La capitolul cercei nu există restricții, însă altfel stau lucrurile atunci când vine vorba despre bijuteriile pentru gât. Nu este indicat să porți coliere ori lănțișoare lungi, ci la bază gâtului, astfel încât să evidențiezi frumusețea decolteului. Poți opta pentru un colier din perle ori un lănțișor din aur cu pandantiv cu piatră prețioasă pentru un look elegant. 

Piesele ideale pentru decolteul pătrat

Încă un tip de decolteu mai pretențios este cel pătrat. Acesta ar trebui evitat de femeile care au umerii lați. În ceea ce privește bijuteriile, trebuie evitate modelele de lănțișoare în formă de V, mai ales dacă sunt lungi. 

Bijuteriile potrivite pentru decolteul adânc în formă de V

Lănțișoarele ori colierele rotunde la baza gâtului sunt principalele modele de bijuterii pe care ar trebui să le eviți atunci când porți bluze, pulovere ori rochii cu decolteul adânc în formă de V. Mizează pe coliere lungi, cu pandantiv, care respectă aceeași formă ca a decolteului. De altfel, chiar poți să renunți la lănțișoare și să porți doar o pereche de cercei lungi. 

Ține cont de aceste criterii de purtare a bijuteriilor în funcție de tipul decolteului și aparițiile tale vor fi fără cusur de fiecare dată. 

Cele mai citite articole

O sa-ti placa: