Home Nunta Top 10 Locatii de Nunta in Aer Liber din Bucuresti

Top 10 Locatii de Nunta in Aer Liber din Bucuresti

by admin@nunta

1. Velveto Finest Ballroom

Velveto Ballroom din strada Oltețului nr.30 din București este un centru pentru evenimente aflat în cadru natural deosebit de frumos care oferă o nouă perspectivă în ceea ce privește serviciile de calitate atunci când îți organizezi un eveniment atât de special așa cum este nunta.

Aici vei avea parte de o locație deosebită și îți vei putea găsi oaza de rafinament la care visezi de mult chiar dacă ești din București.

Cu ajutorul unei echipe de specialiști foarte bine pregătiți, experimentați în organizarea de evenimente de tot felul (nunți, botezuri, cununii, petreceri corporate sau petrecere aniversare, conferințe, seminare) vei putea trăi niște clipe de neuitat.

Bucătăria proprie poate satisface cele mai rafinate gusturi, meniurile sunt variate și realizate de către maeștri bucătari desăvârșiți, ele făcând parte atât din bucătăria tradițională, dar și din aceea internațională.

Un salonul cu o suprafață de 400 metri pătrați, o capacitate de 180 de locuri la mese și 350 de locuri în picioare, continuat cu o terasă privată aflată pe malul Lacului Tei care are acces la zona de piscină te va încânta cu siguranță. Aici există 10 grupuri sanitare, garderobă, climatizare cu aport de aer purificat, generator de curent pentru situații neprevăzute, i parcare privată.

Piscina Kundalini este un concept nou al brandului Velveto care este destinată exclusiv pentru persoanele ce vor să își organizeze evenimente speciale chiar în inima Capitalei. Și ce poate fi mai deosebit, spre exemplu, decât o nunta în aer liber?

2. Palatul Ghica Tei

Această locație este situată în zona Tei Colentina, mai exact în strada Doamna Ghica numărul 5 București.

Având o istorie ce se apropie de două secole, Palatul Ghica Tei este situat în inima marii noastre metropole și are valoare de monument istoric arhitectural, reprezentând o efigie deosebită a tradiției și culturii românești.

Palatul Ghica Tei are posibilitatea de a oferi acelora care își vor organiza aici evenimentele șansa de a se transpune într-un alt timp, în așa fel încât să simtă fiorul petrecerilor epocilor îndepărtate, uitând de tumultul anului 2020.

Mai ales sala de bal a palatului răspunde celor mai exigente pretenții ale unor clienți pretențioși, dar trebuie să remarcăm în egală măsură și terasa, spațiul verde cu niște copaci seculari și vederea spre lac.

Se găsesc aici două curți venețiene interioare în care pot fi amenajate atât pentru cocktailuri, cât și pentru ceremonii de nuntă sau mese festive în aer liber.

Grădina palatului are o suprafață generoasă de 1.500 de metri pătrați. Aici este locul unde se pot organiza evenimente speciale.

La Palatul Ghica se pot organiza cele mai fastuoase nunți, așa încât merită să îl alegeți dacă posibilitățile financiare vă permit acest lucru.

3. Ballroom by Bamboo

O locație cu totul specială, aflată în zona Tei, mai exact în strada Tuzla la numărul 50 din București sau dacă preferați o altă locație a firmei o găsiți în zona Pipera, pe Șoseaua Pipera la numărul 46-48.

Aici aveți șansa unui eveniment cu adevărat memorabil, o echipa cu o experiență de peste un deceniu și jumătate în organizarea de evenimente e gata să vă ofere servicii de o calitate ireproșabilă.

Aceste două locații deosebite din București pot organiza inclusiv petreceri de nuntă în aer liber.

Astfel, spre exemplu sala Chandelier, situată pe malul Lacului Tei, oferă o vedere de excepție și va face invitații să se simtă ca în mijlocul naturii, deși se află în zona centrală a Bucureștiului.

La acestea se adaugă bucătăria proprie cu meniuri create de către bucătari experimentați în arta culinară, echipamentul tehnic de ultimă generație, serviciile gratuite de consiliere și wedding planning, luminile arhitecturale și dinamice, parcarea gratuită securizată.

Ofertele specializate pot ca să fie personalizate, în funcție de bugetul clienților. Mai mult decât atât, tortul, aranjamentele florale și șampania se oferă din partea casei.

Pontonul oferă o vedere de excepție și devine cadru perfect pentru o ceremonie specială aflat în aer liber, iar interiorul salonului are un design rafinat, elegant, fără stâlpi care să îngreuneze vizibilitatea oaspeților. Decorul este modular și poate să fie modificat în funcție de cerințele clienților.

4. Daimon Events

Acest spațiu de evenimente situată în zona Tineretului – Sala Polivalentă, mai precis pe Calea Piscului numărul 10 din București, este locul pentru o nuntă specială, deoarece se află într-o zonă verde cu o priveliște extraordinară spre piscină, iar versatilitatea saloanelor permite organizarea oricărui tip de petrecere privată.

O mențiune specială pentru salonul Blue Laguna, care are  decor ambiental relaxant și dă spre piscine de un albastru perfect.

Aici se oferă iluzia unei nunți celebrate pe malul mării, așadar nu evita să alegi această locație dacă îți dorești o petrecere cu totul specială pentru nunta ta.

5. Restaurantul Diplomat

Restaurantul situat în zona de nord Băneasa Herăstrău, mai exact pe Șoseaua București Pipera numărul 2B este un spațiu de vis care funcționează încă din martie 1922.

Vila a fost construită de către celebrul arhitect Ion Mincu și găzduia sediile clubului nautic și de polo, iar piscina și terenurile de tenis golf și polo atrăgeau la începutul secolului trecut pe bogătașii din întreaga Europă.

Ulterior, clubul va găzdui restaurantul Diplomat, loc unde mesenii în timp ce luau masa se puteau bucura și de priveliștea parcului Herăstrău.

Și în prezent este unul dintre cele mai frumoase localuri pentru o nuntă în aer liber din București, deoarece este situat în cel mai mare parc al capitalei – Parcul Regele Mihai (fostul Parc Herăstrău).

Organizarea aici, la restaurantul Diplomat, a unei petreceri perfecte pentru acele persoane care vor o atmosferă liniștită, un meniu special și un personal de excepție capacitatea salonului interior și al terasei de  160 de locuri vă vor fi în mod sigur pe plac.

6. Domeniul cu Cireși

Domeniul cu Cireși este locația perfectă pentru o nuntă în mijlocul naturii care are propria pădure și este înconjurat o livadă de cireși.

Domeniul se află la doar 7 km de București, în apropierea Comunei 1 Decembrie Ilfov.

Luxul, eleganța, finisajele deosebite creează un spațiu splendid pentru o nuntă în aer liber.

Sala de bal și saloanele dețin în prelungire un spațiu vast de un hectar de grădină și pădure care poate să găzduiască până la 800 de invitați. Accesul din drumul național se face pe un drum privat care trece printr-o pădure de frasin la capătul căreia veți descoperi o oază de eleganță în stil neoclasic.

Domeniul cu Cireși are bucătărie proprie și îmbină arta culinară cu gustul gastronomiei din diferite culturi ale lumii.

Complexul este înconjurat de o livadă de cireși și are 200 de locuri de parcare.

Fiecare salon (sunt două în total) are 2.000 de metri pătrați de grădină și parcare proprie. Accesul se face din DN5 București-Giurgiu pe un drum privat către restaurant.

Primirea în complex se face pe bază de invitație. Există și niște dotări tehnice exterioare de excepție: iluminat stradal și al aleilor, sistem de supraveghere video, lumina arhitecturală, proiectoare, lumini în pădure, proiectoare speciale audio ambientale de exterior.

7. Zaar Lifestyle

O locație cu totul deosebită aflată în zona Herăstrău, pe Șoseaua Nordului la numărul 7-9. Extrem de modernă îi așteaptă pe aceia care doresc să se bucure de niște servicii personalizate cu adevărat memorabile.

Spațiul beneficiază de o terasă foarte chic și un spațiul generos, extrem de funcțional, care poate găzdui evenimente cu un număr de până la 200 de invitați.

8. Royal Art Palatul Mogoșoaia

Amplasat foarte aproape de București, restaurantul Palatul Mogoșoaia se află într-o zonă extrem de interesantă din punct de vedere istoric.

Se pot vizita Palatele Brâncovenești, Turnul Porții, biserica Sfântul Gheorghe, sera de flori, curtea interioară a Palatului etc.

Restaurantul este definit de un bun gust cu adevărat remarcabil. Aici poți realiza cum se trăia odinioară la curtea regală și poți face acest lucru organizând o petrecere în restaurant sau pe terasa de unde poți admira întreaga curte a palatului, în timp ce te vei răsfăța alături de invitați cu cele mai bune servicii gastronomice oferite de un personal experimentat.

9. Palatul Stirbey

Palatul Stirbey se află în Buftea, pe strada Știrbei Vodă numărul 36 și se compune dintr-un domeniul de 24 de hectare, cu arbori seculari, printre care unii ating chiar și 400 de ani.

Mai dispune de un lac interior cu o suprafață de 1,4 hectare și o deschidere de circa 300 de metri către lacul Buftea.

Situată doar la 18 km față de centrul Bucureștiului este locația specială, rafinată, romantică și modernă în aceeași măsură, care păstrează intimitatea unei petreceri de nuntă în aer liber pe care o oferă parcul și biserica.

Există aici șapte spații pentru organizarea evenimentelor private, consultanță la conceperea acestora, transport, securitate, catering propriu, scenotehnică, instalații de lumini, instalație audio video, impresariere artistică.

Locațiile amintite au capacități între 50 și 1.500 de persoane, în funcție de nivelul evenimentului și modul de amplasare. Ele beneficiază de o parcare extinsă, terasă și ponton.

Astfel, spre exemplu sala Regina Maria dispune de locuri de parcare, o terasă descoperită de 300 de metri pătrați, peluză și parc, permițând astfel extinderea spațiului de desfășurare a evenimentelor.

O mențiune specială și pentru Pavilionul Prințul Stirbey care oferă posibilitatea mixajului între spațiul interior și ambientul natural,indiferent de anotimp.

Pe vreme călduroasă pavilionul permite deschiderea completă și accesul direct în mijlocul naturii datorită unor pereți mobili.

În vecinătate, o alee coboară spre pontonul amenajat pe lacul interior cu o suprafață de aproximativ 700 de metri pătrați. Pavilionul Prințul Stirbey are o capacitate de 400 de persoane.

Pavilionul Prințesa Maria este situat de asemenea pe malul lacului și are o priveliște deosebită plus un ponton generos. Are o suprafață de 300 metri pătrați și capacitate de până la 180 de persoane.

(Numărul minim de persoane pentru care se oferă locații aici este de 100 de persoane.)

10. Buftea Lake Resort

În Buftea, pe strada Aleea cu Brazi numărul 3-5, pe scurt un spațiu plin de rafinament situat direct în inima naturii, pe malul lacului într-un peisaj deosebit se află Complexul de Ballroom-uri Buftea Lake Resort care este destinat petrecerilor grandioase.

Aici există patru spații festive cu vedere la lac, amenajate modern și elegant, în armonie cu un decor natural de nu mai puțin de 30.000 de metri pătrați.

Pontonul ceremonial se aventurează spre largul lacului, fiind ideal pentru cununiile în aer liber, așa, ca în filmele de la Hollywood.

Piscina iluminată și cele 11 căsuțe de odihnă dau o notă de distincție și confort.

O alegere bună pentru o  nuntă ar fi salonul Aqua care cucerește prin atmosfera călduroasă și design-ul său deosebit, cu acces la terasa Rustica acoperită cu vedere la lac.

Aici vei observa o priveliște superbă și te vei bucura de meniuri îmbietoare și servicii de top.

O sa-ti placa: