Home NuntaMarturii nunti Marturiile de nunta si rolul acestora

Marturiile de nunta si rolul acestora

by admin@nunta

O nunta de vis inseamna traditii respectate, noi detalii, loc feeric al serbarii, atentie invitatilor si elementele inovatoare. Unul din aceste elemente inovatoare este si marturii de nunta. Acum acestea sunt populare pe teritoriul intregii Europe, desi initial doar in zona mediteraneana, si in marea majoritate a culturilor. S-a impregnat in mediul matrimonial atat de bine, incat acum marturiile sunt o componenta importanta si in curand va deveni un “must-have”.

Criteriile de baza pot fi enumerate in felul urmator:

  • Tematica ceremoniei
  • Numarul de invitati
  • Decoratiuni 
  • Amplasament
  • Buget 
  • Culorile predominante

Marturiile reflecta bunul simt al proaspetilor casatoriti si respectul fata de invitati, precum si atentia acordata fiecarui invitat in parte, lucru care credeti-ne va surprinde placut invitatii dvs. Marturiile cat mai speciale vor obtine un loc special in inima invitatilor. 

Cele mai citite articole

Drept marturii pot servi dulciuri sau orice delicii oferite in cutiute frumos decorate, elegante si sofisticate. Puteti decora marturiile cu dantela, funda de satin – astfel veti da dovada de sofism, rafinament si stil. 

Si ami bine ar fi sa adaugati un mic mesaj care sa contina cuvinte de multumire, de onoare de a fi alaturi de dvs. ca parte a acestui eveniment de importanta majora. 

In mod perfect marturiile trebuie inmanate la final, si fiecarui invitat in parte. Astfel fiecare invitat se va simti special si important. 

Tinerii casatoriti pot face alegerea din marturii decorative, sau chiar utile – de care invitatii sa se bucure mult timp dupa nunta. 

Drept marturii de nunta pot servi: tacamuri, bancute de miere, seturi pentru pastrarea de condimente, tirbuson, magnetii de frigider care vor pastra amintirea acestui eveniment pentru mai mult timp. Deci fiecare din aceste marturii poate servi o durata mare de timp. 

Plantele in ghiveci la fel pot sa fie oferite drept marturii, acestea dau vitalitate, culoare, prospetime oricarei incaperi. Puteti cadona astfel de flori ca: levantica, orhidei, panseluta, cactusi deoarece aceste soiuri de flori nu au nevoie de o grija minutioasa. 

Semintele de flori la fel sunt o marturie ce vor ocupa un loc special in categoria marturiilor. Acestea pot fi plantate in gradina. Seminte de lalele, flori de camp, levantica – flori ce vor fi apreciate pe viitor.

Marturiile dulci in borcanase personalizate ce contin miere sau diferite dulciuri sau dulceata. 

Desi toate marturiile sunt diferite ele au un singur mesaj general: va multumim ca ati fost alaturi de noi la nunta. 

Cele mai citite articole

O sa-ti placa: