Home Diverse La ce să fii atentă în crearea ținutelor de vară

La ce să fii atentă în crearea ținutelor de vară

by admin@nunta

Curățenia de primăvară poate fi distractivă atunci când are loc în garderobă. Abia au început primele zile însorite de primăvară să fie mai călduroase și deja îți zboară gândul la ținute relaxate, înflorate, cu aer de vacanță. Și, pentru a nu lua cu asalt magazinele în prima lună de vară în căutarea ținutei perfecte pentru diferite ocazii, este bine să-ți alcătuiești din timp niște ținute de zile cu soare.

Atunci când vrei să fii la pas cu tendințele de sezon, cel mai simplu este să arunci o privire la show-urile caselor mari de modă și fii atentă la eventuale culori, modele și texturi pe care le vei întâlni curând în magazine. Totuși, este util să ai în vedere și unele piese vestimentare și accesorii-cheie, versatile, care să poată complementa piesele de sezon și care să te facă să te bucuri pe deplin de fiecare moment.

Iată care sunt cele trei piese esențiale pentru lunile de vară

Hainele vaporoase

Probabil primele piese vestimentare care îți vin în minte atunci când te gândești la lunile călduroase sunt hainele largi, înflorate, care ne lasă să ne mișcăm liber. Opțiunile sunt infinite, iar partea bună este că vara nu poate fi niciodată ”prea mult”. Orientează-te după printurile preferate și ai curajul să porți orice culoare îndrăzneață, pentru că vara este despre culori și voie bună. Evită hainele prea strâmte sau din materiale incomode și alege să te simți bine în ceea ce porți.

Încălțămintea comodă

Cele mai citite articole

Acum este momentul să scoți sandalele cu toc la înaintare! Decupate, colorate, cu barete și fundițe sau fără, sandalele sunt cu siguranță un element de impact într-o ținută. Dacă te gândești totuși că le vei lua și la plimbare, scenariul nu mai pare atât de roz. Deoarece vara este și pentru plimbări lungi, asigură-te că ai în vedere o pereche de încălțăminte comodă care să te lase să te bucuri de zilele frumoase. Din fericire, sunt o mulțime de tipuri de sandale fără toc sau pantofi sport din care să alegi și care să ți se potrivească la fiecare ținută în parte. Poți găsi numeroase astfel de modele pe site-ul Modlet.ro, perfecte pentru orice tip de outfit.

Pălăriile

Oricât de mult îți place soarele, uneori razele directe ale acestuia îți pot afecta tenul și zonele sensibile ale acestuia. De aceea, pentru un plus de siguranță, chiar dacă porți cremă cu protecție solară, este indicat să îți alegi și câteva modele de pălării cu boruri largi. Acestea nu doar că îți protejează tenul de acțiunea soarelui, dar arată și simpatic. În plus, îți protejează părul care, la rândul lui, poate fi afectat de expunerea îndelungată la soare. Dacă pălăriile nu sunt tocmai pe placul tău, încearcă eșarfele sau bentițele, sigur vei găsi ceva potrivit.

Deși poate te gândești că vara nu există reguli, te vei simți mai bine în propria piele dacă te vei orienta după aceste trei elemente menționate în acest articol. O zi frumoasă poate fi ușor ruinată de o alegere neinspirată, așa că vara aceasta lasă-ți creativitatea și îndrăzneala să vorbească, dar păstrează o doză de confort pentru tine însăți.

Sursă foto: Unsplash.com.

Cele mai citite articole

O sa-ti placa: