Home NuntaMuzica Dj Nunti Trupa 2 Zece – secretul unei petreceri de succes în 2022

Trupa 2 Zece – secretul unei petreceri de succes în 2022

by admin@nunta

Vrei să faci din anul 2022 unul de neuitat? Ți-ai planificat data marelui eveniment din viața ta, iar acum ești în căutarea unei formații de nuntă din București?

Mai bine de atât nici nu se putea să nimerești, pentru că, așa cum spune și numele nostru, nu suntem o formație de zece, ci doi de zece. Desigur, denumirea noastră ar putea să îți sune ca o probă de sunet și chiar dacă nu ești în domeniu, tot ai auzit-o măcar o dată în viață, dar chiar suntem de nota zece, conform feedback-urilor primite până în prezent. 

Trupa 2 Zece – formație de nuntă din București

Formația de nuntă Trupa 2 Zece poate fi cea de care ai nevoie pentru a avea un an memorabil, iar asta nu doar datorită faptului că vei spune un „DA!” hotărât în fața persoanei iubite, a tuturor membrilor familiei și a prietenilor, ci și datorită faptului că vei putea să te distrezi și să îi faci și pe invitați să se simtă excelent alături de noi, Trupa 2 Zece.

De regulă, persoanele care caută formații de nuntă se ghidează după recomandările venite din partea cunoștințelor, iar dacă ai auzit de noi de la un prieten, cu atât mai mult ne bucurăm. Însă, dacă vrei să ne cunoști mai bine și să afli ce servicii îți putem oferi, rămâi aici în continuare pentru că îți vom prezenta toate detaliile cât ai spune “2 Zece”.

Întâi de toate, merită să menționăm că suntem o trupă de cover din București, însă asta nu ne împiedică să ne deplasăm și în celelalte zone ale țării, ba chiar ne plac provocările și ne-am dori să descoperim cât mai multe tematici de nuntă inedite, realizate în localuri ce-ți taie răsuflarea doar când le privești, cu decoruri desprinse din povești și meniuri delicioase.

De asemenea, activând ca o trupă de cover, este esențial să vă asigurăm că putem aborda orice stil muzical, întrucât am avut grijă să ne formăm un repertoriu cât mai vast. 

Astfel, putem aborda stiluri precum rock’n’roll, rock, latino, pop, precum și momente de folclor live, dacă îți dorești un astfel de program în cadrul evenimentului tău. 

Avem colaborări longevive cu interpreți de muzică populară care pot strânge toată lumea pe ringul de dans la o horă sau sârbă în doar câteva momente încă de la auzul primelor acorduri.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

O sa-ti placa: