Home Diverse Trebuie să ignori aceste superstiții de la jocuri de noroc

Trebuie să ignori aceste superstiții de la jocuri de noroc

by admin@nunta

Ești o persoană care dacă găsește o potcoavă pe jos, trece prin ritualul de a o arunca cu spatele fără să privească unde cade? Sau dacă îți trece o pisică neagră prin față, crezi că vei avea ghinion în cazino? Ei bine, noi suntem aici să îți vorbim despre faptul că nicio superstiție nu te va ajuta să câștigi mai mult sau mai puțin în cazino și că toate vorbele sau ritualurile bazate pe superstiții sunt doar modalități prin care oamenii găsesc mai multe motive pentru a se baza pe noroc atunci când joacă la jocuri de noroc. Superstițiile sunt multe, iar astăzi îți vom vorbi despre care dintre ele trebuie să fie complet ignorate de către orice jucător care merge în cazino.

Toate cazinourile sunt aranjate

Dacă ești un jucător pasionat și mergi destul de frecvente la Mister Bit sau în orice alt cazino, dar tu crezi doar că toate cazinourile sunt aranjate, înseamnă că ai o problemă deoarece fiecare sesiune de pariuri și fiecare joc la care intri îți provoacă doar neplăcere pentru că nici măcar nu ai încredere în cazinouri. Faptul că toate cazinourile sunt aranjate este doar un mit fals, iar asta ar trebui să îți iasă din minte deoarece nu face altceva decât să te facă să te simți nedreptățit chiar când nu ești. Deși jocurile de noroc par că te fac mai mult să pierzi, ar trebui să numeri rotirile sau rundele dintr-o sesiune care au fost câștigătoare. Noi suntem de foarte mult timp în industrie și îți putem spune că sigur cazinourile nu sunt aranjate. 

 

În primul rând, cazinourile online, dar și cele offline funcționează legal, plătesc taxe și sunt organizate în baza unor firme deschise la instituțiile legale ale statului. Dacă acestea ar practica ilegalități, nu ar risca decât să fie pedepsiți din punct de vedere penal, ar plăti amenzi sau și-ar pierde licențele de jocuri de noroc, iar licența nu se obține foarte ușor și nu este nici foarte ieftină. Dar pentru că nu există nicio pădure fără uscături, există și cazinouri care nu respectă legea 100%, dar acestea sunt foarte ușor de recunoscut și de cele mai multe ori, ele nu se află printre cele de top din România.

Nu îți număra banii la masa de joc

De-a lungul carierei noastre, am descoperit foarte multe tipuri de jucători și am văzut sute de comportamente la mesele de joc. Dar cu toate acestea, tot reușim să fim uimiți când mai aflăm câte o noutate. Unii jucători consideră că nu este de bun augur să îți numeri banii la masa de joc pentru că acest obicei îți va provoca într-un fel sau altul un ghinion sau dintr-un motiv anume, nu vei mai avea aceleași rezultate pe care sorțile care erau pregătite să te îmbogățească. Din experiența noastră, îți putem spune că acest lucru nu are absolut niciun sens și că nu există niciun motiv viabil pentru care număratul banilor la masa de joc ți-ar dăuna cu ceva.

 

Cele mai citite articole

Singurul motiv pentru care ai putea să pățești ceva dacă îți numeri banii atunci când ești la masa de joc este că ai putea atrage atenția cuiva și este posibil să nu îți dorești o asemenea atenție. Poate că unii vor vedea câți bani numeri sau alți jucători ar putea deveni invidioși, unii s-ar putea comporta urât cu tine pentru că pari încrezut. Dar din punct de vedere al norocului, faptul că îți numeri banii nu are cum să te afecteze.

Nu paria pe numărul 13 la ruletă

Știm că numărul 13 este renumit pentru faptul că este folosit în mitologie, în cărțile de basme, în filmele SF și a rămas cu o reputație negativă. Dacă vorbești despre numărul 13, cu siguranță vei avea ghinion, dar cu toate că reputația îl face să fie cunoscut la nivel mondial ca fiind cel mai ghinionist simbol care peste tot va aduce doar ghinion și piază rea, nu există niciun motiv logic pentru care pariurile plasate pe numărul 13 să aibă șanse mai mici de câștig sau mai mari. Gândește-te că există jucători care caută mereu să folosească strategii care să le ofere chiar și cele mai mici șanse în plus pentru a învinge cazinoul

 

Dacă la un joc de ruletă, calculele rezultă că trebuie să pariezi 50 RON pe numărul 13 pentru că ai un procent de 1% în fața cazinoului, crezi că nu ar trebui să plasezi pariul? Rar te întâlnești cu oportunitatea de a câștiga un procent în fața marginii casei.

Poartă mereu roșu pentru noroc

Cum ar putea culoarea unei cămăși sau a unei rochii să te ajute să câștigi mai mult sau mai puțin? Nu funcționează nici în cazul în care nu vrei să fii deocheat și nu va funcționa nici pentru a te scăpa de ghinion sau pentru a-ți umple buzunarele cu bani.

Concluzie

Nu mai încerca niciodată să înțelegi comportamentul unuia sau mai multor jucători și în niciun caz nu ar trebui să îți ghidezi deciziile în funcție de ce spun superstițiile din strămoși. Joacă-te și pariază pentru distracție și continuă să o faci pentru a te relaxa.

Cele mai citite articole

O sa-ti placa: