Home Diverse TOP 4 elemente care se regăsesc în garderoba unei femei stilate

TOP 4 elemente care se regăsesc în garderoba unei femei stilate

by admin@nunta
TOP 4 elemente care se regăsesc în garderoba unei femei stilate

Stilul vestimentar al fiecărei femei este definit de varietatea de elemente pe care aceasta le îmbină, pentru a crea un ansamblu ce transmite un anumit mesaj. Moda recunoaște numeroase stiluri, ce s-au perpetuat, perfecționat și modificat de-a lungul timpului, iar pe lângă acestea, există și o paletă largă de stiluri proprii, care definesc personalități și gusturi individuale.

Stilul este despre fiecare persoană în parte, despre stilul său de viață, gusturile, preferințele, caracterul, obiceiurile, pasiunile și comportamentul său. După cum știm, gusturile nu se discută, iar frumusețea stă în ochii privitorului, însă, din punct de vedere al design-ului vestimentar acceptat de majoritatea stiliștilor lumii, există, totuși, o serie de reguli de aur, universal valabile, de care trebuie să țină cont toată lumea, pentru a crea o armonie vizuală caracterizată de bun gust.

Astfel stând lucrurile, există câteva elemente de bază, articole vestimentare, ce trebuie să se regăsească în garderoba unei femei care pune preț pe felul în care arată.

Iată care sunt elementele de bază pe care o femeie cu stil trebuie să le aibă:

1. Paltonul clasic

Un palton clasic, care respectă un croi ce urmează liniile naturale ale corpului, nu se va demoda niciodată. Chiar dacă are umerii supradimensionați sau mânecile trei sferturi, aceste elemente de particularitate care au avut mai mult sau mai puțin succes de-a lungul epocilor modei, încă sunt de mare actualitate.

Un palton de acest tip te ajută să îți construiești nu doar o ținută elegantă primăvara și toamna, dar și una foarte confortabilă și care te ajută să-ți menții corpul cald, atunci când temperaturile de afară nu îți permit să porți doar o simplă cămașă.

2. O poșetă neagră, de piele naturală

Marca poșetei pe care o porți nu trebuie să fie regula principală în baza căreia alegi acest accesoriu vestimentar. Esențială ar trebui să fie, însă, calitatea materialului din care această piesă este confecționată. 

Pielea naturală nu doar că te ajută să-ți menții poșeta în condiții optime ani la rând, dar aduce un plus enorm din punct de vedere vizual și conferă o eleganță aparte întregii tale ținute.

Dacă alegi o poșetă de culoare neagră, aceasta va fi o investiție care își va merita întotdeauna banii, deoarece nu se demodează niciodată și este extrem de ușor de integrat în ținute, indiferent că poți haine elegante sau casual.

3. Pantofi de calitate superioară

Pantofii sunt elementul central al oricărei ținute, fiind recunoscuți de stiliști drept cartea de vizită a doamnelor. Un pantof de calitate va face ca întreaga ținută să pară îngrijită și atent aleasă, făcând-o deosebită în mulțime. Cum sezonul rece abia a debutat, o pereche de ghete din piele de damă de la Reverse.ro ar putea fi achiziția ideală pentru o garderobă de iarnă inspirată și cu stil.

4. Ochelari de soare adecvați formei feței

Ochelarii de soare pot fi purtați în orice anotimp, motiv pentru care sunt unul dintre cele mai importante accesorii din garderoba unei femei. Ei trebuie aleși însă, nu doar ținându-se cont de tendințele efemere ale modei, ci de particularitățile fizionomiei proprii.

Ochelarii de soare pot armoniza trăsăturile feței sau, în cazul în care nu sunt aleși așa cum trebuie, pot ruina aspectul întregii ținute. Alege de fiecare dată ochelarii în conformitate cu forma feței și optează, de asemenea, pentru culori neutre, pastelate, care sunt foarte versatile și simplu de integrat în orice stil vestimentar ai aborda.

În cele din urmă, nu uita că stilul vestimentar transmite un mesaj despre tine. Poți folosi acest lucru în avantajul tău, în societate, în interacțiunile cu oamenii din jurul tău.

Sursa foto: pixapaby.com

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

O sa-ti placa: