Home Diverse 5 motive pentru care tot mai multe persoane folosesc acum tamplarie PVC

5 motive pentru care tot mai multe persoane folosesc acum tamplarie PVC

by admin@nunta

5 motive pentru care tot mai multe persoane folosesc acum tamplarie PVC

Pentru ca tot mai multe persoane aleg sa foloseasca in prezent tamplarie PVC  este important sa fie subliniate cele mai importante avantaje ale acestui material, care a inceput sa inlocuiasca tot mai des clasicul lemn.

Tamplaria din PVC este cea mai durabila solutie

Primul si cel mai important avantaj pe care il ofera tamplaria din PVC este rezistenta. Acest material este cea mai durabila varianta pentru geamuri si usi, comparativ cu lemnul si cu aluminiul. Pentru ca este facut sa reziste chiar si cateva zeci de ani fara interventii tot ce trebuie sa faci este sa alegi cele mai calitative optiuni si ai rezolvat problema. Poti uita de grija geamurilor sau de schimbarea usilor pentru mult timp, investitia ta fiind astfel amortizata rapid.

Tamplaria PVC este cea care se potriveste in orice interior

Un alt avantaj este faptul ca tamplaria PVC se va potrivi cu succes in orice tip de interior. Prin urmare, indiferent de stilul de amenajari abordat, vei avea de fiecare data usile si geamurile potrivite. In timp ce ramele din PVC se integreaza perfect intr-un decor minimalist, fiind neutre, ele se vor combina foarte bine si cu mobilierul din lemn clasic sau chiar cu cel vintage, mai ales daca alegi PVC care imita lemnul.

Tamplaria PVC este foarte usor de intretinut

Cele mai citite articole

In timp ce lemnul trebuie sa fie vopsit de mai multe ori pana cand ramele sunt schimbate, astfel incat sa nu apara probleme cu acarienii sau cu apa de ploaie, trebuie sa fie curatate cu atentie pentru a nu le strica vopseaua sau trebuie sa fie periodic tratate contra umiditatii pentru ca au tendinta sa se umfle, geamurile din termopan cu rame din PVC trebuie sa fie doar sterse periodic cu orice tip de detergent clasic, chiar si cu detergent de geamuri. Astfel, nivelul de intretienere nu doar ca se reduce considerabil, dar intretinerea se va face mult mai ieftin.

Tamplaria din PVC este disponibila in mai multe nuante

Un alt aspect important este faptul ca tamplaria din PVC este mult mai usor de gasit in nuanta dorita. In cazul lemnului, daca ai nevoie de anumite culori, este foarte posibil ca si pretul sa creasca foarte mult. PVC-ul poate fi transformat astfel incat sa arate mereu bine si fara diferente de cost majore. 

Nu trebuie sa astepti mult pana cand ramele sunt gata si nici nu trebuie sa faci compromisuri in ceea ce priveste aspectul pentru ca vei avea cu siguranta ce sa alegi din gama variata de culori de termopan. Astfel, este mult mai simplu si mai usor acum sa obtii geamurile si usile dorite, in cel mai eficient mod.

Cele mai citite articole

O sa-ti placa: