Home Diverse Răcitoare de bere fiabile mobile și staționare

Răcitoare de bere fiabile mobile și staționare

by admin@nunta

Afacerea cu bere a înflorit de multe secole și acum există câteva milioane de iubitori de bere în întreaga lume. Dar, în rândul acestora nu există nici măcar unul care să prefere să bea această băutură caldă, la temperatura camerei sau după ce a fost ținută în soare vreme îndelungată. Experții cred că temperatura ideală a berii turnată într-un pahar ar trebui să fie de obicei între +4 și +6 grade Celsius.

Înainte de a cumpăra un anumit model dintre numeroasele răcitoare de bere, trebuie să îți dai seama ce tip de dispozitiv dorești să cumperi, în ce scop și ce volum de vânzări maxim scontezi s-o ai. Trebuie spus că răcitorul de bere este unul dintre elementele principale în vânzarea berii la dozator (“de la robinet”). 

Clasificarea răcitoarelor de bere

Răcitorul de bere este un dispozitiv anume conceput pentru a menține o temperatură optimă a berii la halbă, aceea la care se dezvăluie pe deplin calitățile gustative speciale ale respectivei băuturi. Este un element obligatoriu și foarte important al echipamentului pentru bere, fie că este instalat într-o unitate staționară sau la un punct de comerț stradal. Există diverse tipuri de răcitoare, multe modele pe piață. Ele diferă în ceea ce privește designul, prețul și, cel mai important, principiul de funcționare.

  • Într-un sistem de răcire cu apă, conductele prin care curge băutura sunt răcite cu ajutorul apei cu gheață. Gheața se formează în interiorul băii de răcire (pe pereții acesteia) și menține o temperatură rece a apei utilizate. 
  • Într-un sistem de răcire uscată, principiul este următorul: nu este implicată nici apă, nici gheață. Întregul proces se realizează datorită conductivității termice a aluminiului. Blocul de schimb de căldură din acest metal preia căldura din băutura care trece prin el. Dezavantajul acestui sistem este absența unei “rezerve de frig”. Din această cauză, randamentul său este mai mic decât cel al sistemelor de răcire cu apă, ceea ce înseamnă o productivitate mai mică.

Versiunea de răcitor sub tejghea este un echipament staționar, ce are o performanță ridicată. Are capacitatea de a răci de la 2 până la 20 de tipuri de bere în același timp, în funcție de model. Coloana de bere poate fi montată pe blatul barului sau la perete, atunci când se dorește ca tejgheaua barului să fie liberă.

Dar, dacă nu lucrezi cu o astfel de diversitate de beri și un volum mare de băutură pe unitatea de timp, este indicat să achiziționezi un răcitor de bere pe tejghea. Nu ocupă mult spațiu și este și mult mai ieftin. 

Printre avantajele pe care le are un răcitor de bere pe tejghea, merită remarcate:

  • îmbutelierea rapidă;
  • dimensiunile mici;
  • instalarea ușoară.

Această opțiune este adecvată în unitățile în care nu se comercializează mai mult de 1 – 4 tipuri de bere. 

În catalogul online tcromania.com vei putea găsi răcitoare de bere profesionale compacte și convenabile ca investiție. Un astfel de echipament HoReCa va fi o soluție excelentă pentru un bar sau restaurant. Îl poți cumpăra de la TC Romania Crown Cool după doar câteva clicuri. După completarea cererii, un consultant te va contacta pentru a clarifica toate detaliile. 

Datorită unei game largi de răcitoare de bere existente în magazinul online amintit, poți alege întotdeauna modelul potrivit pentru unitatea ta HoReCa. Găsești aici variante din diferite categorii de buget și pentru diferite volume de bere.

LINDR este bine cunoscut pentru răcitoarele sale mobile de top. Răcitoarele acestei companii se disting în mod tradițional prin calitate excelentă și performanță ridicată la dimensiuni mici. Sunt dispozitive cu aspect standard și clasă premium, stilizate ca un butoi. Există opțiuni din seria PYGMY și SOUDEK, precum și din seria KONTAKT. Din varietatea de modele de răcitoare de la LINDR, fiecare va putea găsi modelul potrivit pentru afacerea sa.

Intră chiar acum pe tcromania.com să le analizezi pe îndelete și să îl comanzi pe acela cel mai potrivit pentru business-ul tău!

O sa-ti placa: