Home Diverse Idei de cadouri de cununie civilă pentru fini

Idei de cadouri de cununie civilă pentru fini

by admin@nunta
Idei de cadouri de cununie civilă pentru fini

Idei de cadouri de cununie civilă pentru fini

Dacă ați spus ”Da!” din toată inima să fiți nași pentru cei mai buni prieteni și se apropie deja cu pași repezi cununia civilă, atunci trebuie să pregătiți un cadou memorabil, pe care îl vor ține minte o viață întreagă. Avem noi câteva idei originale de cadouri cununie civila care vă vor aduce titulatura de ”cei mai tari nași”!

O sticlă de vin personalizată, pe care să o îngropați.

Comandați o sticlă de vin personalizată cu un mesaj din suflet și propuneți-le finilor să o îngropați la loc de cinste. O veți dezgropa și vă veți bucura de ea cu ocazia unui eveniment deosebit – poate aniversarea de 25 de ani? Vinul devine din ce în ce în mai bun, pe măsură ce trec anii peste el, exact ca iubirea dintre fini. Orice cadou personalizat, ce le va aduce aminte de una dintre cele mai frumoase zile din viața lor va fi apreciat. Noi vă sugerăm să evitați cadourile clasice care se oferă de obicei la cununia civilă – seturi de lenjerie de pat, seturi de prosoape cu halate, lucruri pentru casă, etc. și să alegeți ceva original și inedit.

O experiență ce îi va lăsa fără cuvinte.

Cele mai citite articole

Urați-le ”Casă de piatră!” finilor într-un mod cu totul original, cu o experiență ce îi va lăsa fără cuvinte – un zbor balon cu aer cald, un salt cu parașuta sau cu parapanta, un zbor acrobatic deasupra Mării Negre. Dacă finii sunt pasionați de activitățile pline de adrenalină, cu siguranță vor aprecia un astfel de cadou. Vor păși cu dreptul în această nouă etapă a vieții loc, testându-și la maxim limitele. În plus, își vor face și amintiri memorabile. Primul zbor cu balonul cu aer cald sau primul salt cu parașuta a fost făcut alături de șoț/soție.

O escapadă într-o destinație nouă.

Oferiți-le finilor un moment de relaxare într-o destinație nouă, pe placul lor. Poate fi un weekend într-un oraș romantic sau din contră, o experiență epică în primul glamping resort din România. Aveți șansa de a le oferi prima lor escapadă din postura de proaspăt căsătoriți – cu siguranță va fi un cadou extrem de apreciat. Ca să faceți o alegere bună cu privire la destinație, gândiți-vă la lucrurile care îi pasionează: Preferă să meargă în concedii la munte sau la mare? Preferă cazările luxoase sau drumețiile cu cortul? Preferă să descopere mai mult orașe sau sate? Preferă locurile aglomerate sau cele sălbatice, încă nedescoperite? Surprindeți-i cu o escapadă exact pe gustul lor.

Dacă alegeți una dintre ideile de cadouri de mai sus, cu siguranță vă veți face finii fericiți. Toate denotă grijă și multă atenție la nevoile lor. Ar fi fost ușor să le oferiți cadou un obiect necesar în casă, însă voi ați dus ideea de cadou la un cu totul alt nivel și ați ridicat mult ștafeta. Acum va trebui să vă gândiți la un cadou la fel de impresionant ca acesta și nuntă sau aniversări viitoare! Sau puteți să folosiți aceleași idei și să bifați un alt cadou original de fiecare dată.

Cele mai citite articole

O sa-ti placa: