Home Diverse Cum să alegi lapte praf pentru bebeluși

Cum să alegi lapte praf pentru bebeluși

by admin@nunta

Laptele praf pentru sugari este oferit în diferite compoziții, în funcție de vârsta sau nevoile sugarului. Este special pregătit, astfel încât laptele să fie mai bine tolerat de bebeluși și să fie ușor de digerat. Astfel, formula artificială de lapte praf pentru sugari nu este aceeași cu laptele convențional de vacă, de capră sau de soia. Astăzi, laptele praf pentru bebeluși este de obicei făcut din lapte de vacă strict controlat, iar compoziția de proteine și acizi grași  este cât mai apropiată de laptele matern. 

Bebelușii primesc 50% din necesarul zilnic de energie din grăsimi. Formula pentru sugari cu carbohidrați este defalcată lent și creează un mediu acid sănătos în intestinul copilului, și în care, bacteriile patogene nu se pot dezvolta. Acest tip de aliment pentru bebeluși conține, de asemenea, vitamine, iod și fier în conformitate cu reglementările stricte în vigoare.

Lapte praf pentru bebelușii cu probleme

Există lapte praf și pentru bebelușii care suferă de alergii. Există, de asemenea, alimente speciale din lapte gata preparat pentru bebelușii cu boli metabolice, cum ar fi  fenilcetonuria. Este esențial să afli de la medicului pediatru care este laptele potrivit pentru copilul tău. Cea mai convenabilă formula de lapte praf pentru bebeluși, este produsul instant, care este foarte practic – mai ales atunci când mâncarea copilului trebuie făcută rapid. Nu păstra resturile în frigider și nu le folosi după data de expirare. Resturile din sticlă nu trebuie păstrate.

Conținutul de proteine

Cele mai citite articole

Cercetătorii au descoperit că conținutul mare de proteine ​​din  laptele praf pentru copii  poate afecta negativ greutatea corporală mai târziu. Creșterea în greutate în primul an de viață este cel mai bun mod de a prezice cât de mare va fi riscul obezității în anii ce urmează. Oamenii de știință au urmărit indicele de masă corporală și creșterea în greutate a două grupuri de copii cărora li s-au administrat lapte praf cu conținut diferit de proteine. 

La cei cu conținutul de proteine mai mare, riscul de a deveni supraponderali a crescut de două ori și jumătate la vârsta de șase ani, față de cei care au consumat mai puține proteine. Producătorii de lapte praf țin cont de acest lucru și creează lapte praf cu o formula cât mai apropiată de laptele matern. 

Experții recomandă utilizarea unei formule speciale pentru sugari în primul an de viață. Ce marcă utilizezi nu contează cu adevărat, deoarece producătorii de lapte praf pentru bebeluși țin cont de regulile stricte. Prin urmare, toate produsele disponibile în magazinul online elaptepraf.ro sunt foarte potrivite. Este logic să folosești întotdeauna același lapte, mai ales în primele câteva luni. Astfel, digestia sau întregul organism al bebelușului nu este împovărată inutil. De asemenea, există un lapte praf special pentru copiii prematuri care nu pot fi alăptați complet.  

Cele mai citite articole

O sa-ti placa: