Home NuntaCorturi nunti Cat costa o nunta la cort

Cat costa o nunta la cort

by admin@nunta

Cat costa o nunta la cort

Corturile de nuntă nu sunt asemănătoare cu mult cunoscutele culoari în nuanțe  kaki din călătoriile de camping din copilărie. Sunt elegante, cochete și necesare pentru cele mai multe sărbători în aer liber. Cortul potrivit va proteja oaspeții de orice ploaie neașteptată, oferind în același timp un fundal elegant pentru ceremonie sau recepție. Iată ghidul dumneavoastră despre toate lucrurile legate de corturile de nuntă.

Puteți găsi o gamă largă de diferențe în ceea ce privește calitatea corturilor lor, precum și modul în care le instalează și sfaturile pe care vi le pot oferi.

Corturile cu rame, corturile cu stâlpi, corturile clare de sus au toate avantajele și contra și acestea pot diferi în funcție de locație, anotimp și ora evenimentului.

Verifică permisiunile

Verifică permisiunile

Înainte de a alege un cort de nuntă, verificați politica locației aleasă cu privire la închirieri. Este posibil ca unele locații, cum ar fi proprietățile private sau fermele, să nu permită corturi în spații. Specialiștii sugerează, de asemenea, să știți ce se află subteran la locul ales, deoarece corturile potrivite pot încurca sistemele de aspersoare sau irigarea.

O nuntă în aer liber și în interior

O nuntă în aer liber și în interior

Unele detalii pot fi compleșitoare pentru cuplurile aflate în primele etape ale planificării nunții în aer liber. Există foarte multe întrebări care trebuie abordate, cum ar fi „Ce se întâmplă dacă plouă?” sau „Ce se întâmplă dacă este într-adevăr cald sau nejustificat de rece?” sau „Ce se întâmplă dacă nu plouă, dar plouă cu o zi înainte, iar pământul este umed și noroios?” Vestea bună este că, dacă ați rezervat un loc de desfășurare a cortului în loc să mergeți pe traseul de nuntă cu tentă de bricolaj, cel mai probabil aveți un plan de rezervă deja gândit. Corturile cu rame semipermanente pot fi transformate pentru a se potrivi vremii. Dacă este cald, coordonatorul locației poate face rost de părțile cortului în sus pentru a vă lăsa în aerul natural și a circula. Chiar dacă plouă, interiorul cortului și podelei vor rămâne uscate, cu părțile în sus. Dacă este vânt, frig sau buggy, părțile pot rămâne în jos pentru a vă proteja. Dacă serile sunt răcoroase, faptul că aveți încălzitoare de terasă închiriate la îndemână, vă pot ajuta să vă înconjurați cortul cu părțile în sus sau în jos. Varianta de corturi izolate este la mae căutare printer cei care își planifică nunta. Aceste tipuri de opțiuni vă permit să fiți atât în ​​interior, cât și protejați și să aveți în continuare visul  la o  nuntă în aer liber.

Alegerea unui cort

Alegerea unui cort

Corturile au trei stiluri principale: stâlp, tensiune și cadru.

Cele mai citite articole

Corturile cu poli, cea mai comună și cea mai scumpă alegere, sunt ușoare, portabile și ușor de instalat. Aceste corturi elegante au vârfuri mici în centru și un aspect înclinat în jos, datorită stâlpilor înalți din centrul cortului și poli mai scurti în perimetrul exterior. Din moment ce stâlpii trebuie să se miște în pământ, acest tip de cort nu poate fi folosit pe beton sau pietriș.

Corturile tensionale se caracterizează prin stâlpi mari în centru, care fac vârfuri înalte și un acoperiș foarte înclinat. Forma sculptată a cortului provine din tensiunea plasată pe legături și țesătură. Deoarece corturile de tensiune au adesea tavane înalte, interiorul se simte spațios și deschis. Acest tip de cort rămâne puternic împotriva vântului și se menține în condiții de vreme înclinată.

Corturile cu rama se bazează pe un cadru metalic, în loc de stâlpi interiori, pentru a ține baldachinul. Sunt ideale pentru spații mai mici, deoarece nu au nevoie de un spațiu suplimentar pentru frânghii și mize și pot fi ridicate pe majoritatea suprafețelor. Cu toate acestea, corturile cu rame sunt mai grele, mai scumpe și mai greu de instalat decât alternativele.

Uneori, alegerea tipului potrivit de cort coboară la preferințele personale. Alți factori, cum ar fi estetica nunții și bugetul dvs., pot intra în joc.

Care sunt costurile unui astfel de eveniment

Care sunt costurile unui astfel de eveniment

Pentru cei care își doresc o nuntă deosebită, în cadrul căreia atât invitații cât și gazdele să se bucure de moment și să se simtă bine, prețurile pot fi pe măsură. În general, acestea sunt stabilite de către organizatori în funcție de mărimea evenimentului.

Așadar, conform cercetărilor făcute în această zonă, costurile pentru o nuntă la cort ar pleca de la 500 de euro pentru un sistem de ventilație care să facă față. Luminile sunt foarte importante pentru a avea niste amintiri reușite în pozele făcute de echipa de fotografi de la nuntă. De aceea, luminile potrivite pot avea prețuri între 100-200 de eruo pentru 10-20 bucăți, sau de 25-30 de euro pentru varianta individuală. Sursa de distracție de la petrecere, care va fi formată din sistemul de sonorizare, scena și jocurile de lumini pot ajunge până la suma de 2000 de euro. Terasa și aranjamentul meselor și a aspectului nunții în cort vor adăuga prețului final o sumă de minim 500 de euro.

În concluzie, chiar dacă pentru majoritatea oamenilor, un cort este un cort, cu toate acestea, există câteva lucruri foarte importante de luat în considerare atunci când rezervați un cort de nuntă. Companiile de închiriere corturi nu sunt toate aceleași, cercetează mai multe companii și arată absolut dincolo de preț.

Sursa Foto: Pixabay

Cele mai citite articole

O sa-ti placa: