Home Diverse Care sunt cadrele perfecte pentru un shooting cu un nou nascut?

Care sunt cadrele perfecte pentru un shooting cu un nou nascut?

by admin@nunta

Intotdeauna cand vine vorba de sesiunile foto care sa includa si nou nascutii, fotografii incearca sa gaseasca cele mai potrivite cadre, in asa masura incat cei mici sa fie confortabili, pe intreaga durata a shootingului. 

Totusi, de cele mai multe ori parintii vin cu diferite idei, insa acestea nu sunt intotdeauna cele mai potrivite. Pentru a avea o idee cu privire la o astfel de sesiune foto, parintii trebuie sa stie care sunt cele mai folosite cadre si motivul pentru care acestea sunt alese. De cele mai multe ori printre acestea se numara si:

Copilul infasat

Cadrul in care cel mic este infasat si pus pe o saltea este unul dintre cele mai folosite, mai ales atunci cand vine vorba de pozele cu nou nascutii. De cele mai multe ori un astfel de cadru este ales datorita faptului ca o astfel de pozitie inspira puritate, liniste, dar si fericire. 

Mai mult de atat, in momentul in care sunt infasati cei mici arata foarte draguti, fapt pentru care inclusiv parintii adora un astfel de cadru. De altfel, materialele folosite sunt sigure pentru cel mic, astfel incat acesta sa stea intr-o pozitie confortabila pe intreaga durata a unei sedinte foto newborn.

Totodata, anumiti parinti se decid sa faca poze impreuna cu cel mic infasat, datorita faptului ca un astfel de cadru reprezinta uniunea dintre membrii familiei, fericirea si dragostea pentru cel mic. Astfel ca, multi dintre fotografi adora sa realizeze astfel de poze, unde emotiile sunt sincere si pot fi surprinse extrem de usor. 

Mai mult de atat, o astfel de fotografie va arata intotdeauna impecabil, iar parintii vor putea fi multumiti de rezultatele finale. De altfel, este important de stiut ca intotdeauna copii stau intr-o pozitie confortabila, mai ales atunci cand sunt infasati.

Pozitia pe spate

In cazul in care se doreste o fotografie care sa aiba un cadrul cat mai natural, atunci acela in care copilul se afla pe spate este unul dintre cele mai potrivite cadre. Aceasta este o pozitie confortabila pentru cei mici, deoarece coloana este perfect dreapta, in timp ce vor avea posibilitatea sa se miste dupa bunul plac. 

In acest mod se vor putea surprinde cadre interesante, naturale si totodata se vor putea surprinde si miscarile micutului. Astfel ca rezultatele vro fi intotdeauna perfecte, mai ales daca se opteaza pentru un astfel de cadru. Mai mult de atat, cel mic va vedea sedinta foto ca si o joaca.

Pozele impreuna cu parintii

Printre cele mai dragute poze se numara si cele alaturi de parinti, datorita faptului ca acestea pot sa ilustreze intotdeauna relatia stransa intre membrii familiei, precum si sentimente pe care acestia le au fata de cel mic. Asadar, se vor putea surprinde cadre extrem de interesante, care sa exprime fericire, dragoste, puritate si sinceritate.

In aceste cadre parintii pot tine in brate copilul sau chiar pot sta asezati langa acesta. Totusi, indiferent de pozitia aleasa, sentimentele pot fi transmise foarte usor, iar pozele vor deveni adevarate amintiri pentru intreaga familie.

Credit foto: Marius Niculae – Fotograf specializat in sedinte foto bebelusi si nou nascuti.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

O sa-ti placa: