Home Diverse Beneficiile testării COVID-19

Beneficiile testării COVID-19

by admin@nunta

Testarea COVID-19, importanța, disponibilitatea și eficacitatea sa este probabil cel mai discutat aspect al coronavirusului în rândul americanilor. Și în timp ce în regiunile din întreaga țară sunt folosite diverse tactici de atenuare a transmisiilor comunitare, inclusiv mandatele de a rămâne acasă, interdicțiile asupra congregațiilor publice și restricțiile de călătorie, mulți experți în domeniul sănătății publice și oamenii de știință sunt de acord că disponibilitatea pe scară largă a testării COVID-19 ar ajuta eforturile în urmărirea mai exactă a răspândirii virusului.

Echipele de îngrijire a pacienților din OK Medical sunt mai hotărâte ca niciodată să ofere îngrijiri esențiale celor care au cel mai mult nevoie de ea. Deci, efectuăm testări în locații din întreaga țară și ne deplasăm rapid pentru a ne evalua protocoalele și planurile de testare ca răspuns la noi informații, la disponibilitatea noilor aprovizionări și echipamente, la noile tehnologii de testare și la îndrumările actualizate de la CDC, OMS și departamentele locale ale sănătate Publică.

Care sunt beneficiile testării pentru sănătatea publică?

Într-o pandemie, mai mulți piloni ai răspunsului la sănătatea publică pot ajuta la încetinirea răspândirii bolii. În calitate de organizație medicală, OK Medical are o oportunitate unică și puternică de a susține unul dintre acești piloni: testarea adecvată a virusului care cauzează COVID-19 va avea un impact semnificativ asupra pacienților și comunităților noastre în încetinirea răspândirii. Suntem mândri că am reușit să ne sprijinim comunitățile prin teste de la deschiderea primului nostru magazin cu ajutorul căruia punem la dispoziția dumneavoastră numeroase teste COVID-19.

Iată de ce noi, în calitate de companie, lucrăm cu sârguință pentru a sprijini testarea în timpul acestui focar:

Constatarea cazurilor: Ajutăm autoritățile să înțeleagă unde sunt cele mai multe cazuri sau cele mai grave cazuri, ajutăm la informarea gradului de intervenție în sănătate publică necesar pentru a încetini răspândirea virusului. Țări precum Coreea de Sud și Taiwan, care s-au ocupat cel mai bine de controlul răspândirii COVID-19, au demonstrat că testarea ușor disponibilă este o piatră de temelie a succesului programului lor.

Urmărirea contactelor: Când confirmăm diagnosticul de COVID-19, departamentele noastre locale de sănătate lucrează cu pacienții noștri pentru a informa și monitoriza contactele lor apropiate care sunt expuse riscului de îmbolnăvire, astfel încât realizăm în acest fel o anchetă epidemiologică clară și eficientă.

Îndrumare directă către pacienți: Deși recomandăm cu tărie tuturor celor cu simptome de răceală sau gripă să se izoleze până la câteva zile după ce se simt mai bine, viața multor oameni prezintă complexități care îngreunează acest lucru (de exemplu, îngrijitorii și lucrătorii din domeniul sănătății ale căror locuri de muncă sunt esențiale). Gama de testare pcr pe care OK Medical le pune la dispoziția dumneavoastră sunt simple de utilizate, sigure și eficiente mai ales pentru un rezultat rapid.

 

O sa-ti placa: