Home Diverse Ar trebui sa alegi o piesa agricola originala sau adaptabila?

Ar trebui sa alegi o piesa agricola originala sau adaptabila?

by admin@nunta

Datorita acestui articol vei vedea mai clar in lumea complexa a pieselor de schimb agricole. Intr-adevar, vom explica diferenta dintre o piesa agricola originala si o piesa agricola adaptabila!

Ce este o piesa agricola originala?

Piesele agricole originale sunt piese de schimb combinatoare sau pentru diverse utilaje agricole care provin direct de la producatorul marcii, aceasta trebuie in general sa fie ambalata intr-o cutie care poarta sigla marcii pentru a-i dovedi originalitatea. Intr-adevar aceasta piesa de schimb va fi fabricata sau ambalata de producatorul utilajului agricol si vine direct din depozitele acestuia, fiind astfel o garantie a calitatii.

O piesa agricola originala poate fi numita si piesa originala de producator sau OEM (Original Equipment Manufacturer).

De exemplu, o piesa originala de la producatorul Kuhn va fi o piesa de schimb care vine direct din depozitul de piese al fabricii Kuhn.

Ce este o parte agricola adaptabila?

O piesa agricola adaptabila este o piesa de schimb pentru utilaje agricole identica cu o piesa originala, dar care provine de la un alt producator decat cel original. Prin urmare, este o copie fidela cu exact aceleasi dimensiuni ca si piesa originala. Se pot gasi chiar piese de schimb considerate adaptabile, in timp ce acestea provin direct de la producatorul subcontractant al producatorului materialului.

Cele mai citite articole

Calitatea unei piese adaptabile este, in general, aceeasi cu cea a unei piese originale, dar, din pacate, pot exista piese de calitate inferioara.

De exemplu, o piesa adaptabila John Deere va fi o piesa care corespunde exact utilajului tau agricol, dar care provine de la un alt producator decat John Deere.

In orice caz, o piesa adaptabila va fi mai putin costisitoare decat o piesa originala.

Cum sa gasesti o piesa agricola originala sau adaptabila?

Pentru a-ti facilita cautarea de piese de schimb originale sau adaptabile, ia marca, tipul de utilaj agricol si numarul sau de serie, referinta si dimensiunile piesei originale pe care doresti sa o inlocuiesti. Expertii in piese de schimb agricole te vor putea indruma catre o piesa adaptabila sau o piesa originala in functie de tipul piesei, modelul si marca echipamentului tau. Acestia fac tot ce pot pentru a te aduce inapoi la munca rapid si in siguranta.

Scopul lor este sa stabileasca o relatie de durata cu clientii lor prin produse bune la cel mai bun pret si servicii de calitate: zero defecte, zero surprize, zero retur! Astfel, toate piesele de schimb sunt certificate ca producator original sau de calitate echivalenta si sunt controlate de furnizorii seriosi. 

Iti pot furniza toate piesele de schimb ale celor mai mari marci precum: piese Case IH, piese John Deere, piese Kverneland, piese Lemken, piese New Holland, piese Kuhn, piese Claas, piese Fendt, piese Massey Ferguson, piese Krone etc.

Cele mai citite articole

O sa-ti placa: