Home Diverse Cele Mai Bune Pariuri Online pe Fotbal la Favbet

Cele Mai Bune Pariuri Online pe Fotbal la Favbet

by admin@nunta

Introducere

Când vrei să pariezi pe sportul rege, este necesar să iei în calcul diverse variabile ale casei de pariuri, precum cotele disponibile, tipurile de mize disponibile, inclusiv opțiunea de pariuri live, dar și ofertele casei. Oferta de pariuri online fotbal Favbet este mai mult decât generoasă.

Totuși, pentru a afla mai multe, am pregătit acest articol, unde vom discuta despre ponturi la pariuri sportive pe fotbal, strategii pentru pariuri, dar și tipuri de pariuri disponibile la Favbet România.

Cine este Favbet?

Favbet online este o casă de pariuri care a dat start platformei sale online în anul 2020. Casa de pariuri operează în mod legal, în baza licenței de joc din partea ONJN, cu numărul L1200662W001197, emisă în anul 2020. Chiar dacă este o casă de pariuri care a apărut relativ recent, Favbet dorește să ofere clienților săi calitate extra.

De asemenea, Favbet operează ca și un cazinou online, unde te bucuri de peste 500 de sloturi diferite, jocuri cu cărți, ruletă, dar și jocuri de cazinou live.

Ce tipuri de pariuri pe fotbal sunt disponibile la Favbet?

Dacă nu ai pariat niciodată pe fotbal, nu te avânta să mizezi pe bani mulți. Începe cu ce este mai important, adică să te înveți cum să pariezi corect. Apoi, mizează pe cote mai mici, dar sigure. De asemenea încearcă să mizezi pe rezultate finale pentru pariuri sportive fotbal, adică pariuri 1X2, cu alegerea echipei câștigătoare sau posibilitatea unei egalități. Din moment ce capeți experiență, încearcă pariuri precum:

 • Pauză/Final. Alege rezultatul primei reprize, dar și rezultatul final al partidei;
 • Numărul de goluri. Altfel spus, mizezi pe faptul că în partidă se vor marca mai puțin sau mai mult de 1.5, 2.5 sau mai multe goluri;
 • Pariul Draw No Bet. Un pariu care elimină posibilitatea unei remize a partidei, fapt care mizează doar pe câștigător. În cazul unei remize, vei primi banii mizați înapoi;
 • Handicapurile asiatice. Sunt printre cele mai populare pariuri, unde mizezi pe faptul că o echipă se va impune la minim 2-3 goluri diferență, fapt care crește cota inițială.

De ce să aleg pariuri online pe fotbal la Favbet?

Cele mai citite articole

Favbet este mai puțin cunoscut printre amatorii de pariuri sportive din România.  Cu toate acestea, din moment ce vei face prima miză, greu te vei despărți de acesta. În primul rând, Favbet este o casă de pariuri legală, care pune miză pe calitatea serviciilor sale, inclusiv suportul pentru clienți. 

De asemenea, la capitolul cote pentru pariuri pe fotbal Favbet stă chiar foarte bine. Nu în ultimul rând, platforma pentru pariuri este bine organizată, astfel că poți găsi rapid și ușor turneele sau evenimentele sportive preferate. Drept bonus, ai parte și de opțiunea de bet live, unde ai șansa de a efectua pariuri speciale, chiar în momentul desfășurării unui meci de fotbal.

Pe ce competiții să mizez la Favbet?

Fotbalul este cel mai popular sport din lume, iar zilnic se desfășoară mii de evenimente sportive. Cele mai tari pariuri sunt pentru cele mai importante evenimente. La nivel de echipe naționale, vorbim despre Cupa Mondială, Campionatul European l sau Copa América. Iar cele mai populare și urmărite competiții la nivel de echipe sunt UEFA Champions League și UEFA Europa League.

Totuși, competițiile de mai sus au loc în anumite perioade, respectiv nu poți miza des. Însă o poți face la campionate interne de fotbal, cum ar fi Liga I în România, Premier League în Anglia, La Liga în Spania, Bundesliga în Germania, Serie A în Italia și Ligue 1 în Franța. Deși acestea sunt cele mai populare opțiuni în România, există mii de alte meciuri de fotbal în campionate de pe toate continentele.

Strategii pariuri fotbal la Favbet?

Poți să le numești și ponturi online la pariuri fotbal, rămân a fi o serie de principii care te ajută să-ți crești semnificativ șansele ca miza ta să iasă câștigătoare. Printre cele mai bune sunt:

 • Scorul par. Mizează pe faptul că o partidă va avea un număr par de goluri. Pentru aceasta, este bine să urmărești performanțele unei singure echipe și să pariezi pe meciurile acesteia doar, astfel ca, după fiecare pierdere, să înmulțești miza precedentă cu 2.2;
 • Statistici pariuri online fotbal. Pentru aceasta, trebuie să analizezi în detaliu meciurile de fotbal, cotele acestora și zeci de alte criterii, care oferă o perspectivă clară asupra potențialelor rezultate. Pentru aceasta, ai nevoie de abilități minime de statistică și matematică;
 • Pariuri fotbal livescore. Strategia se bazează pe diverse tendințe de pariere asupra evenimentelor desfășurate live. Astfel, poți miza echipa sau minutul în care va fi marcat următorul golul, jucătorul care va marca acel gol, dar și modul în care va fi marcat acesta.

Cum mă înregistrez la Favbet?

Dacă vrei să mizezi pe pariuri de fotbal la Favbet, va trebui să-ți deschizi un cont de jucător pe platforma operatorului. Pentru aceasta, vei urma câțiva pași simplu;

 • Accesează site-ul www.favbet.ro/ro/casino/ și apasă pe butonul verde Înregistrare, din colțul dreapta sus;
 • Imediat ce se va deschide o fereastră, vei introduce o serie de date personale, precum nume, prenume, adresa de e-mail, CNP, număr de telefon, localitatea, orașul și adresa;
 • Următorul pas este să-ți stabilești un nume de utilizator și parola contului. De asemenea, la etapa aceasta, va trebui să accepți termenii și condițiile casei;
 • După ce vei primi un email de confirmare și activare a contului de jucător Favbet, vei parcurge procesul de verificare KYC.

Cele mai citite articole

O sa-ti placa: