Home Diverse Cum să alegi extensiile pentru gene

Cum să alegi extensiile pentru gene

by admin@nunta

Dorești extensii pentru gene? Ei bine, înainte de a le aplică ar trebui să știi cum să le alegi. Chiar dacă vei alege să porți extensii gene fir cu fir aplicate de un profesionist, este întotdeauna o idee bună să știi mai multe despre culori, dimensiuni și așa mai departe. În plus, tehnicianul în gene false ar trebui să îți poată recomandă un aspect bazat pe forma unică a feței, ochi și preferințele de stil, dar cunoașterea elementelor de baza este întotdeauna utilă și pentru tine!

Dacă dorești să aplici tu extensii clientelor, ar trebui, de asemenea, să cunoști aceste detalii, precum și locul de unde poți achiziționa extensii gene și accesorii de aplicare și îndepărtare a acestora. Acest ghid îți va oferi o scurtă prezentare generală a modului de alegere a extensiilor genelor, dar va trebui să urmezi un curs dacă dorești să aplici extensii gene fir cu fir sau alte tipuri de extensii. Citește mai departe pentru a descoperi elementele de baza atunci când vine vorba de selectarea lungimii, ondulării și grosimii potrivite, precum și numele furnizorului tău.

Vom începe cu recomandarea noastră pentru furnizor. Alegerea multor profesioniști este aceea de a cumpăra extensii gene antonellashop.ro. Aici sunt disponibile toate accesoriile necesare aplicării genelor, produse speciale de îndepărtare, precum și printre cele mai bune extensii fir cu fir de pe piață.

Acum să vedem stilul. Nu există o abordare unică pentru toate extensiile. Fiecare clientă este unică, astfel că a învăța cum să alegi extensiile necesită o pregătire aprofundată și o experiență directă. Pentru a alege tipul perfect de gene, va trebui să iei în considerare următoarele:

-Gust personal: Elegant? Plin de farmec? Natural? Subtil? Russian Doll?

-Formă și amplasarea ochilor: Rotunzi? Migdalați? Adormiți?

-Dimensiunea ochilor: Mici? Mari?

-Caracteristici naturale ale genelor: Groase? Subțiri? Lungi? Scurte? Culoare?

-Culoarea ochilor: Căprui? Albaștri? Verzi? Negri?

Cum se alege lungimea potrivită? Lungimile vor varia în funcție de efectul dorit. Pe piață există o gama largă de lungimi, astfel încât să poți găsi setul perfect. În general, seturile cele mai folosite sunt de 8mm-15mm. Totuși, poți găsi și alte dimensiuni. Deoarece înțelegerea modului de alegere a extensiilor necesită o pregătire aprofundată, trebuie, cum spuneam, să urmezi un curs sau extensiile să fie aplicate de către un profesionist.

Nu este la fel de ușor ca a decide pur și simplu dacă dorești gene scurte sau lungi. De exemplu, dacă genele tale naturale sunt scurte, este posibil să nu poată suporta genele cu volum mai mare. Dacă genele tale naturale sunt lungi, poate vrei să adaugi extensii scurte pentru a crește plenitudinea.

Cum să alegi grosimea potrivită? La fel ca lungimea, nu există o grosime ideală. Pe măsură ce afli cum să alegi extensiile, vei dezvoltă un instinct aparte pentru a alege și grosimea acestora. Mai întâi, dorești extensii clasice sau extensii de volum? Ambele au propriile beneficii unice. Pe măsură ce descoperi cum să alegi extensiile de gene, vei constata că acestea sunt cele două mari categorii ce trebuie luate în considerare.

Cum se alege curbura potrivită? Ultimul pas din călătoria ta pentru a înțelege cum să alegi extensiile este tipul de curbură. Iată o privire rapidă asupra opțiunilor tale:

-Curbură de baza: C, D și L;

-Curbură de mega volum: CC și DD.

Ca regulă generală, o litera mai mare înseamnă o buclă mai pronunțată. O buclă L este excepția. Buclele L au o formă unică care se extinde în sus și în afară mai mult decât alte bucle – cam ca și cum ai folosi ondulatorul puțin mai mult decât de obicei.

Cu aceste informații îți va fi mult mai simplu să alegi extensiile de gene potrivite pentru tine sau clientele tale.

O sa-ti placa: