Home Diverse Un stil de cazare unic – bungalow-uri de lux cu tematici unice

Un stil de cazare unic – bungalow-uri de lux cu tematici unice

by admin@nunta

Un stil de cazare unic – bungalow-uri de lux cu tematici unice

Atunci când planifici o vacanță, cel mai important lucru este să te relaxezi departe de grijile cotidiene. Fiecărui om îi place să își încarce bateriile în mijlocul naturii, să uite de muncă și să guste luxul într-un peisaj neobișnuit. Astfel, dacă ești în căutarea unei cazări luxoase la mică distanță de capitala haotică, într-un loc unde natura impresionează cu adevărat, merită să îți îndrepți atenția către Casa Timiș, unde găsești cazare la Conac sau în bungalow-uri rafinate.

Bungalow-uri – rafinament și lux în mijlocul naturii

Vrei să fii în sânul naturii și, în același timp, să experimentezi confortul și luxul optim? Atunci merită să alegi un bungalow România de lux de pe domeniul Casa Timiș. Acesta oferă totul pentru o vacanță de vis în mijlocul naturii.

Alegând acest loc de cazare, vei locui într-o căsuță de hobbiți, ascunsă în interiorul colinelor, unde priveliștea de la fereastră este întotdeauna verde. Domeniul dispune de 16 bungalow-uri de lux, cu încălzire în pardoseală, climatizare high-tech, șemineu și piese de mobilier pictate. În plus, te vei putea bucura pe deplin de aerul proaspăt pe propria terasă și grădină.

De ce să alegi cazare de lux în mijlocul naturii?

Știm cu toții că a fi aproape de natură este adevărata definiție a luxului, dar a avea o cazare luxoasă nu poate decât să condimenteze lucrurile.

Cele mai citite articole

Resortul Casei Timiș, care se află în mijlocul a 140 de hectare de teren, dintre care 70 sunt plantații de vie, este locul ideal pentru a petrece timp în mijlocul naturii. Dar nu este doar atât! Pe lângă alte locuri de cazare la Conac, mai multe restaurante și un English bar, resortul promite să satisfacă toate pretențiile oaspeților, punând la dispoziția acestora un SPA, trei lacuri și numeroase posibilități de a petrece timpul liber.

Excelența și serviciile impecabile au rolul de a surprinde plăcut fiecare oaspete al resortului, spațiul împletind armonios tradiția și rafinamentul. Deși conacul este construit acum aproape o sută de ani, totul a fost complet renovat, păstrându-se însă designul și detaliile, iar interioarele sunt amenajate numai cu materiale naturale, de cea mai bună calitate.

Domeniul Casa Timiș este un adevărat colț de rai, căci rafinamentul și tradiția sunt interconectate cu natura și oferă fiecărui oaspete care ajunge aici o trezire a simțurilor și multă liniște interioară. Acest material a fost conceput de agenția de marketing Campaigns și are menirea de a te îndruma spre locația viitoarei tale vacanțe de lux.

Cele mai citite articole

O sa-ti placa: