Home Diverse Asociația Furnizorilor Casei Regale a României i-a decernat diploma de excelență lui Iustin Paraschiv pentru produsele La Provincia

Asociația Furnizorilor Casei Regale a României i-a decernat diploma de excelență lui Iustin Paraschiv pentru produsele La Provincia

by admin@nunta

Performanța profesională și calitatea superioară a produselor La Provincia au fost recunoscute și premiate în cadrul celei de-a șaptea ediții a Galei Asociației Furnizorilor Casei Regale a României.

Evenimentul a avut loc într-un cadru elegant, la hotelul InterContinental Athénée Palace, într-o seară memorabilă pe 9 mai 2023. Cu onoarea prezenței Alteței Sale Regale Principele Radu, gala a fost un moment special în care excelența și performanța au fost celebrate într-un mod cu adevărat regal.

Diploma de excelență confirmă nu doar angajamentul și pasiunea companiei Carmistin, ci și promisiunea de a oferi oamenilor produse de înaltă calitate. Astfel, această recunoaștere este o confirmare a faptului că firma Carmistin se află cu adevărat în vârful excelenței în industria alimentară și continuă să stabilească standarde ridicate pentru toți furnizorii din domeniu.

Iustin Paraschiv, fondatorul și președintele companiei Carmistin, este omul din spatele acestei excepționale recunoașteri. Prin viziunea și angajamentul său de a oferi produse de cea mai înaltă calitate, el a transformat Carmistin într-un nume de referință în industria alimentară.

Cu pasiune și determinare, omul de afaceri Iustin Paraschiv a condus compania către excelență, punând accentul pe inovație și respectarea celor mai riguroase standarde de calitate. Sub conducerea sa atentă, Carmistin a devenit un exemplu de muncă, dedicare și performanță în industria alimentară, reușind să se impună prin produse sănătoase și inovație constantă.

Prin abordarea sa orientată către calitate și atenția acordată detaliilor, antreprenorul Iustin Paraschiv a creat o cultură a excelenței în cadrul companiei, inspirând și motivând întreaga echipă să depășească limitele și să atingă noi standarde de performanță.

Prin acordarea diplomei de excelență din partea Asociației Furnizorilor Casei Regale a României către Iustin Paraschiv, se recunoaște și validează angajamentul său constant de a furniza alimente sănătoase și de înaltă calitate.

Pentru noi, echipa Carmistin, este o mare onoare această recunoaștere a muncii și dedicării noastre în slujba consumatorilor. Mulțumim pentru aprecierea Asociației Furnizorilor Casei Regale a României, asigurându-i că pentru Carmistin va rămâne mereu un privilegiu să producă alimente sănătoase pentru oameni”, a declarat Iustin Paraschiv, fondatorul și președintele companiei Carmistin.

Compania Carmistin a fost onorată cu diploma de excelență: o dovadă a calității superioare și a performanței în industria alimentară

Compania Carmistin a primit o distincție deosebită, diploma de excelență, din partea Alteței Sale Regale Principele Radu, în semn de apreciere pentru tot ceea ce a realizat în industria alimentară.

Cele mai citite articole

Ca parte a tradiției Asociației Furnizorilor Casei Regale a României de a recompensa simbolic entități de afaceri din țara noastră, acestă recunoaștere aduce în prim-plan rezultatele remarcabile obținute de Carmistin în domeniul său de activitate.

Această recunoaștere este o dovadă clară a calității superioare și a performanței profesionale pe care Carmistin le-a demonstrat în industria alimentară. Diploma de excelență primită reprezintă un semn al respectului acordat brandului și valorii aduse industriei alimentare. Prin această recunoaștere, Carmistin devine parte a unei tradiții de excelență și recompense simbolice pentru performanța profesională și calitatea produselor sale.

În spatele acestei excepționale recunoașteri se află o echipă dedicată și un lider vizionar – Iustin Paraschiv, fondatorul și președintele companiei Carmistin. Sub conducerea sa iscusită, Carmistin a reușit să se dezvolte constant, să inoveze și să se adapteze schimbărilor din piață.

Carmistin: Definind standardele de excelență în industria alimentară

Cu o istorie bogată și o tradiție de excelență, compania Carmistin este acum printre primii trei producători de alimente din România. De-a lungul anilor, aceasta și-a consolidat reputația prin investiții semnificative în oameni talentați, produse de calitate, servicii performante și tehnologii inovatoare.

Fiecare produs sub umbrela Grupului Carmistin este rezultatul unor eforturi susținute, atenției acordate detaliilor și pasiunii pentru calitate. Prin combinarea tradiției și inovației, Carmistin aduce pe piață produse alimentare excepționale, ce îmbină gustul autentic cu valoarea nutritivă și calitatea superioară.

Compania respectă cele mai înalte standarde de siguranță alimentară și se angajează să ofere produse proaspete, sănătoase și conforme cu cerințele consumatorilor. Prin investiții în cercetare și dezvoltare, Carmistin inovează în mod constant, aducând pe piață produse noi și îmbunătățite care să răspundă nevoilor și preferințelor oamenilor.

Cu o viziune orientată către calitate și un angajament ferm în a oferi produse sănătoase și gustoase, Carmistin rămâne un exemplu al excelenței în industria alimentară, contribuind la bunăstarea și satisfacția consumatorilor săi.

Prin recunoașterea primită, Carmistin devine un model pentru alte companii din industria alimentară, inspirându-le să urmărească excelența și să ofere produse de înaltă calitate. Diploma de excelență obținută de Carmistin demonstrează că strategia companiei, orientată către calitate și inovație, este de succes și că dedicarea și eforturile ei de a satisface nevoile consumatorilor nu trec neobservate.

Cu un astfel de angajament și viziune, Carmistin continuă să fie un reper al excelenței, contribuind la o viață mai sănătoasă a oamenilor și la dezvoltarea durabilă a industriei alimentare.

Cele mai citite articole

O sa-ti placa: