Home Diverse Oja semipermanenta pe orice tip de unghii

Oja semipermanenta pe orice tip de unghii

by admin@nunta

Oja este creata pentru a ajuta femeile in infrumusetarea manichiurii. Se stie faptul ca o manichiura frumoasa este precum o carte de vizita la femei. O mana ingrijita ajuta in foarte multe contexte. In fiecare zi trebuie sa avem o manichiura impecabila, mai ales la evenimentele speciale din viata noastra.

Oja este creata pentru a ajuta femeile in infrumusetarea manichiurii. Se stie faptul ca o manichiura frumoasa este precum o carte de vizita la femei. O mana ingrijita ajuta in foarte multe contexte. In fiecare zi trebuie sa avem o manichiura impecabila, mai ales la evenimentele speciale din viata noastra.

Prima data cand ati auzit de oja semipermanenta, cu siguranta s-a intamplat intr-un salon de infrumusetare. Manichiuristele au inceput sa invete in cursurile de specialitate utilitatea si modul de folosire. Ulterior, acest fel de oja a ajuns sa fie folosit si acasa de catre majoritatea femeilor. Datorita durabilitatii pe care o prezinta pe unghii, oja semipermanenta este foarte des utilizata in manichiura.

Pe unghiile naturale se aplica initial un primer, o baza, si se vor pili usor la suprafata, apoi degresate si neaparat aplicat un strat de protectie a unghiei. Oja semipermanenta Lila Rossa este un exemplu de calitate in toate saloanele. Pentru a putea achizitiona cu usurinta produse de la ei, acestea se gasesc online. Avand o vasta gama de modele si produse. Sunt cautati datorita calitatii produselor dar si promptitudinii livrarii fiecarei comenzi in parte.

Pentru unghiile cu gel, constructiile cu gel, care se usuca la lampile Uv oja semipermanenta se poate aplica cu usurinta. Dupa constructia propriuzisa, adica dupa ce se aplica putin cate putin gel pe conul special rulat. Dupa ce se formeaza si se pileste unghia astfel incat sa aiba forma dorita, la final, in loc de lacul obisnuit, puteti aplica aceasta oja semipermanenta.

Tipsurile sau unghiile false, sunt una dintre cele mai utilizate metode in manichiura. Aici vorbim despre aplicarea propriuzisa a unor unghii false pe unghiile normale. Nu este foarte usor si nu dureaza 5 minute. Este un adevarat proces, care necesita mult timp. Manichiurista lipeste fiecare unghie in parte si in functie de lipiciul folosit se poate adauga fiecare deget pentru uscare in lampa UV. Este un proces care poate dura chiar si 2 ore. Totodata acest proces se face undeva la doua saptamani sau mai bine zis cand avem mult prea crescuta unghia. Tine si de fiecare persoana in parte. Oja semipermanenta Lila Rossa se foloseste peste unghiile false, ajutand la un aspect impecabil un timp mai indelungat.

 

Pudra acrilica color, Base One, 4 g, nuanta 13

Inca o modalitate de manichiura ar fi pudra acrillica. Aceste unghii de obicei se uscau datorita razelor UV, la lampile Led. Doar ca pudra acrilica de la Lila Rossa are o formula inovatoare si se usuca la contact cu aerul. Asadar nu mai aveti nevoie de o lampa speciala pentru aceasta operatiune. Din confortul propriei case puteti realiza o manichiura frumoasa si rezistenta. Se pot achizitiona culori pe toate gusturile.Tot la ei puteti gasi atat pentru acasa, cat si pentru salon, kituri special concepute astfel incat sa nu mai aveti nevoie de nimic. Aceste kituri sunt complete si va ajuta la realizarea manichiurii dorite. Preturile sunt accesibile avand in vedere calitatea produselor si continutul pachetelor special facute pentru dumneavoastra.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

O sa-ti placa: