Home Mire Nu știi cum să îți alegi costumul de mire potrivit? Descoperă AICI cele mai utile sfaturi

Nu știi cum să îți alegi costumul de mire potrivit? Descoperă AICI cele mai utile sfaturi

by admin@nunta

Găsirea costumului de nuntă nu este atât de ușoară. Poți afla aici cum își găsește un viitor mire costumul perfect pentru nuntă, căci există disponibile atât de multe modele elegante de costume Sibiu, încât este foarte dificil să îl alegi pe cel potrivit, fără câteva sfaturi esențiale.

Nunta ta este în curs de planificare și partenera ta viitoare își alege rochia de mireasă: atunci acesta este momentul perfect pentru a începe căutarea celui mai potrivit costum. Ca mire , ar trebui să fii îmbrăcat cel puțin la fel de elegant precum mireasa ta, astfel încât împreună să fiți un cuplu care atrage atenția tuturor.

Prin urmare, este important să investești la fel de mult timp ca logodnica ta în alegerea rochiei sale de mireasă. Din fericire, se poate spune că bărbații arată o dăruire deosebită atunci când vine vorba de costumul lor de nuntă. La urma urmei, și ei sunt punctul central al evenimentului și vor să se îmbrace corespunzător. Pentru a ști ce să cauți atunci când cumperi un costum de nuntă, în cele ce urmează vei găsi numeroase sfaturi utile.

Personalitatea ta decide modelul ideal

Cine ești și ce îți place? Răspunsurile la aceste două întrebări ar trebui să fie întotdeauna luate în considerare atunci când îți alegi costumul. Te cunoști cel mai bine pe tine însuți și știi cum te simți confortabil și cum nu. Discută cu partenera ta, pentru a afla ce își imaginează ea că vei purta și pentru a ști ce se potrivește rochiei de mireasă.

Ar trebui să ai o idee aproximativă despre ceea ce vei purta sau nu înainte de a cumpăra. Un  costum clasic elegant sau un smoching? Poate că vrei doar să porți pantaloni de costum cu cămașă și fără sacou, dar cu bretele, în ziua ta cea mare. De asemenea, accesoriile ar trebui să reflecte din nou personalitatea ta. Îți plac mai mult cravatele sau papioanele sau ai vrea să setezi accente cu butoni sau flori? Există câteva lucruri pe care trebuie să le decizi.

Cu toate lucrurile mici, nu uita: chiar dacă ești protagonistul principal al nunții, nu ar trebui să treci peste stilul nunții . Acest lucru se aplică atât ție, cât și miresei tale! În funcție de sărbătoare, poate avea sens să îți schimbi aspectul între ceremonia de nuntă și petrecere. Asigură-te că respecți codul vestimentar al religiei tale, dacă te căsătorești religios. De asemenea, locul petrecerii de nuntă joacă un rol în alegerea ținutelor de mire. La o nuntă rustică în țară, de exemplu, ar trebui să eviți un costum din satin, la o sărbătoare de epocă accesoriile precum butonii sunt mai potriviți decât la o nuntă pe plajă. Adaptează-te ideilor și dorințele, dar și stilului nunții și găsește ceva care îți place.

Dacă tu și persoana iubită ați decis o nuntă în stil boho sau vintage , deoarece aceasta se potrivește personalității și atitudinii față de viață, atunci costumul de nuntă ar trebui să reflecte acest lucru. Nu ești sigur cum să îmbini costumul boho sau vintage? Nici o problemă! În magazinele specializate pentru bărbați vei găsi costume și accesorii potrivite, iar reprezentanții acestora vor fi bucuroși să te sfătuiască profesional, astfel încât să te armonizezi perfect cu partenera ta  și ca ținuta să îți reflecte personalitatea în același timp.