Home Diverse Noul CLA Coupe: Top dotari de confort disponibile

Noul CLA Coupe: Top dotari de confort disponibile

by admin@nunta

In zilele noastre, in cazul autovehiculelor ce apartin unor branduri cunoscute, este o cerere din ce in ce mai mare pentru mașini second hand.

La Auto Schunn, partener autorizat Mercedes-Benz, poți alege cele mai noi modele de autovehicule, disponibile si in varianta rulata, iar reprezentantele deschise in Arad, Suceava, Iasi, Timisoara si Deva te asteapta cu oferte deosebite.

Alegand unul autoturism Mercedes rulat de la Auto Schunn, beneficiezi de revizii gratuite, suport profesional in cazul accidentelor neprevazute, asistenta la cumparare, calitatea garantata a vehiculului, certificare Mercedes, istoric real de service, garantie europeana si, bineinteles, vei cunoaste starea tehnica reala a masinii, aceasta fiind prezentata de dealerul auto.

Unul dintre modelele verificate minutios, oferite la vanzare cu garantie si care beneficiaza de verificari tehnice de calitate, realizate de experti Mercedes-Benz este Mercedes CLA Coupe. 

Acest model se remarca, fara doar si poate, prin elementele de confort, eleganta si design, fiind totodata unul dintre cele mai apreciate modele de autoturisme de la Mercedes. Astfel, sa fii la volanul unui Mercedes CLA Coupe se transforma intr-o experienta inedita, de neuitat.

Asistent pentru interior MBUX

Datorita prezentei acestui asistent pentru interior MBUX, vei putea opera intuitiv, fara atingere, numeroasele functii de confort si MBUX, prin gesturi. Acest lucru este posibil cu ajutorul unei camere video aflate in unitatea de comanda din plafon, care va recunoaste automat miscarea bratelor si a mainilor atat a soferului, cat si a insotitorului.

Sistem de comanda vocala LINGUATRONIC

Pentru o experienta la un nivel superior la volanul noului model Mercedes CLA Coupe, prin intermediul sistemului de comanda vocala LINGUATRONIC vei putea citi, dicta si chiar expedia mesaje text in siguranta. In plus, poti verifica starea vremii la destinatie, schimba canalul de radio sau chiar poti gasi cel mai scurt drum spre casa.

Integrare Smartphone

Atunci cand te afli in noul Mercedes CLA Coupe iti poti conecta smartphone-ul prin USB, Wi-Fi sau NFC complet automat cu autovehiculul si iti poti utiliza numeroasele aplicatii si functii prin intermediul butoanelor Touch Control de pe volan.

Incarcare si conectare Wireless

In consola centrala a noului model CLA Coupe exista un compartiment de depozitare special, destinat smartphone-ului tau. Aici iti poti incarca telefonul automat si, prin functia NFC, se conecteaza automat cu autovehiculul tau.

Cheie digitala autovehicul

Da, ai auzit bine. Prin NFT, poti descuia noul CLA Coupe doar prin intermediul smartphone-ului tau. In plus, atunci cand iti pozitionezi smartphone-ul in compartimentul de depozitare, tot prin functia NFT poti porni motorul automat.

Head-up-Display

Datorita prezentei Head-up-Displayului, parbrizul noului Mercedes CLA Coupe se transforma intr-un cockpit digital inedit, astfel incat sa ai mereu informatiile la indemana, in fata ochilor.

Sistem de sunet Surround Burmester

Cu ajutorul sistemului de sunet Surround Burmester al noului model Mercedes CLA Coupe te bucuri de un sunet de inalta clasa si de o atmosfera la un nivel superior creat de difuzoare de inalta putere, create special pentru confortul tau si al pasagerilor tai.

MBUX Augmented Reality pentru sistemul de navigatie

Odata conectat sistemul de realitate augmentata MBUX, te vei putea orienta cu usurinta in orice situatie din trafic. Astfel, vei putea ajunge la destinatie mai repede, in siguranta si fara nicio problema cu ajutorul tehnologiei, care va afisa indicatii grafice de navigare si de trafic in imagini live.

Daca vrei sa afli mai multe despre noul CLA Coupe, vino la una dintre reprezentantele Auto Schunn Romania deschise in Arad, Suceava, Iasi, Timisoara si Deva.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

O sa-ti placa: