Home Diverse Electrosex – o imbogatire a placerii sexuale

Electrosex – o imbogatire a placerii sexuale

by admin@nunta

Este nevoie de putin curaj, dar ar putea fi cel mai bun sex din viata ta. Primul lucru de facut este sa elimini prejudecatile si sa cunosti electrosexul ca pe un stimul placut pentru viata ta amoroasa. Electrosex nu inseamna doar o stimulare sexuala, ci sunt cunoscute si din terapia durerii. Anumite zone ale corpului pot fi stimulate in mod specific cu socuri electrice slabe. 

Diferitele programe produc o usoara furnicatura pana la miscarile musculare intensive. Electrosexul deschide o noua lume a placerii sexuale si este o aventura interesanta atat pentru cei singuri, cat si pentru cupluri. Electrostimularea erotica este cunoscuta de mai bine de cincizeci de ani. La acel moment, un dispozitiv numit Relaxacisor a fost pus in vanzare in Statele Unite. Muschii puteau fi stimulati in mod specific cu impulsuri electrice.

In principiu, electrosexul nu inseamna altceva decat stimularea fluxului natural de informatii din corpul tau. Stimulii sunt transmisi creierului prin intermediul cailor nervoase. Acest lucru se intampla mai repede cu sentimentele pozitive, iar perceptiile negative sunt ascunse. 

Acesta este si motivul pentru care electrostimularea poate fi folosita si in terapia durerii. Impulsurile electrice blande fac durerea mai putin vizibila. Organismul produce mai multe endorfine si sub influenta acestor hormoni ai fericirii, electrosexul devine o experienta placuta.

Electrosex pentru incepatori

Intrarea in lumea electrosexului este in acelasi timp o provocare de a deschide noi cai de placere. Daca inca nu ai ajuns sa cunosti electricitatea ca stimulator sexual, s-ar putea sa fii sceptic si initial sa nu stii la ce sa te astepti. 

Electrosexul a devenit din ce in ce mai popular in ultimii ani. Au fost dezvoltate dispozitive speciale cu ajutorul carora terminatiile nervoase deosebit de sensibile pot fi stimulate cu intensitati de curent diferite. Jucariile sexuale conventionale sunt adesea lasate in urma aici si te poti astepta la momente deosebit de intense de placere, la care ar trebui sa te deschizi fara rezerve.

Inainte ca placerea sexuala sa intre intr-o noua dimensiune, vei avea nevoie de o jucarie pentru stimulare electrica. Unitatea de e-stimulare genereaza impulsurile electrice. Impulsurile sunt apoi transmise pielii prin jucaria de e-stimulare. 

Aici ai de ales intre vibratoare, inele pentru penis etc. Unitatea de e-stimulare contine de obicei electrozi cu care impulsurile electrice pot fi transmise direct pe piele. In primul rand, desigur, este necesara o intelegere de baza, pentru ca pana la urma, jocul placut nu ar trebui sa se incheie brusc pentru ca nu te-ai informat in detaliu despre electrosex si posibilitatile si limitele lui in prealabil. Electrostimulatoarele au zone izolate speciale, asa-numitii poli opusi. De obicei, exista un pol pozitiv si unul negativ.  

Modul in care electrozii pot fi utilizati intr-o maniera tintita, depinde nu in ultimul rand, de daca doresti sa practici electrosex singur sau impreuna cu partenerul si, bineinteles, si de locul in care sunt situate zonele tale erogene.

O sa-ti placa: