Home TravelLuna de miere E-mariage recomanda luna de miere in Mauritius

E-mariage recomanda luna de miere in Mauritius

by Ionescu Iuliana

Daca cauti un loc special dintre toate posibilele destinatii pentru luna de miere, atunci alege Mauritius.Imagineaza-te alaturi de sotul/sotia pe o insula tropicala, intins pe plaja umbrita de palmieri, sorbind dintr-un cocktail savuros. Cu vastele sale intinderi de plaje cu nisipuri ca aurul, Mauritius este una dintre cele mai populare destinatii alese de tinerii aflati in luna de miere.

Sunt o multime de lucruri pe care le puteti incerca in Mauritius, de la lenevitul si bronzatul pe plajele aurii si pana la – daca va lpace aventura – practicarea unor diferite sporturi nautice cum ar fi snorkeling, scuba diving si surfing. Mai mult, aici puteti porni in excursii aventuroase prin exoticele parcuri nationale mauritiene.
Veti fi intampinati mereu cu zambete si rasfatati de catre personalul hotelurilor, veti servi cocktailuri delicioase direct pe plaja si veti lua cine romantice la lumina lumanarii. Nimic nu e prea mult pentru doi oameni care se iubesc, nimic nu e prea mult atunci cand alegi Mauritius.

Cele mai citite articole

In concluzie, daca sunteti in cautarea unor plaje plaje vaste, insorite si aurii, fructe de mare proaspete, apele calde si o intreaga serie de facilitati in-house in cadrul statiunii, o luna de miere in Mauritius este alegerea ideala pentru tine. Ofertele de sejururi de aici cuprind o multitudine de statiuni private, plaje retrase si o abundenta de facilitati de cinci stele, care va vom asigura ca vor elimina din sejurul dvs. monotonia. Exersati sporturile nautice sau pe terenurile de sport special amenajate, tratamente pentru sanatate, gustati din bunastare si satisfaceti-va cele mai mari capricii, incheiati fiecare zi cu o cina romantica luxuoasa.

Zona comerciala a Grand Bay ofera turistilor nenumarate posibilitati de shopping, agrement, o gama larga de restaurante, baruri si discoteci.De asemenea, oferind o plaja recent renovata, ideala pentru navigatie si sporturi nautice, Grand Bay este o baza ideala pentru cei care cauta o luna de miere de lux in Mauritius.

Sa nu uitam nici de recent renovata plaja din aceeasi zona Grand Bay, propice pentru sporturile nautice. Totodata, pentru o zi mai speciala si o mica incursiune in cultura si obiceiurile locale, incercati o calatorie in Piata Flacq, cea mai mare piata in aer deschis a insulei, unde localnicii se aduna zilnic pentru a comercializa produsele. Nu ratati nici lacul Grand Bassin care se intinde deasupra craterului unui vulcan stins sau parcul national Black River Gorges.

Cele mai citite articole

O sa-ti placa: