Home Nunta Iluminarea potrivită pentru a-ți vinde mai ușor casa

Iluminarea potrivită pentru a-ți vinde mai ușor casa

by Ionescu Iuliana

Vânzarea casei dvs. poate fi o adevărată provocare. În această perioadă nu este ușor ca să obții prețul dorit pe locuința la curte pe care vrei să o înstrăinezi.Iluminatul exterior cu ajutorul corpuri cu leduri Eglo poate să o pună mai bine în valoare dacă ești puțin isteț și comanzi online cele mai potrivite produse din catalogul lor online.

Poți ca să faci astfel nu doar o impresie foarte bună celor ce vor veni la vizionări, dar și niște poze spectaculoase pentru site-ul imobiliar, ajutându-te de lumina specială oferită de sursele de iluminat cu leduri pentru interior și exterior.

Pregătește-te să primești potențialii cumpărători cu o casă frumos iluminată

Mulți agenți imobiliari te sfătuiesc să pregătiți interiorul casei pentru vizionări, deoarece așa o să poți spori interesul cumpărătorilor. Nu uita totuși nici de exterior!

Ideea este că puteți ca să aveți cea mai bună mobilă, cel mai calitativ parchet, cea mai frumoasă gresie și faianță în baie și bucătărie, nu e suficient dacă ele nu sunt puse în valoare și printr-o iluminare corespunzătoare.

Iar exteriorul casei cu atât mai mult! Este primul cu care ia contact un potențial cumpărător care sosește spre seară la vizionare!

Plasează lumini nu doar în casă, ci și în exterior, în curte!

Toți ne uităm cu admirație la acele locuințe împodobite cu lumini în preajma Sărbătorilor de Iarnă.

Evident că nu o să înveșmântezi casa cu instalația de Crăciun, ar fi ridicol să faci asta, dar niște spoturi inteligent plasate pe alee, pe terasă, în grădină, vor face minuni pentru sporirea valorii casei tale.

Dacă ai o micuță fântână în curte, o iluminare frumoasă ar fi de mare efect. Este o bună ancoră psihologică pentru vizitatorii interesați de a cumpăra casa respectivă.

Un imobil întunecat, sumbru la interior și exterior, îndepărtează orice amator de achiziții imobiliare. 

Dacă o locuință este bine luminată, dovedește că proprietarii sunt onești și nu au nimic de ascuns.

Plus că permite celor ce o vizionează să își dea seama cât este de cochetă, curată, primitoare.

Cele mai citite articole

Luminează cu gust toate încăperile!

Chiar dacă nu ai avut până acum suficiente veioze, lampadare prin casă, poate că merită să comanzi acum câteva surse de iluminat de la Eglo Romania pentru a înlătura zonele întunecate din anumite colțuri ale casei.

Lumina trebuie să fie dată la maxim când vizitatorii intră, mai ales dacă încăperile sunt mari și tavanele înalte, pentru ca spațiile să fie bine puse în valoare.

Folosește o lumină caldă, prietenoasă.

Atenție, la temperatura culorii, deoarece acest parametru are un efect puternic asupra percepției cumpărătorului. 

Dispozitivele de reglare a luminozității (variator de tensiune) sunt perfecte pentru a face o impresie bună viitorilor cumpărători.

Un variator îți va permite să crești luminozitatea pe măsură ce potențialii cumpărători intră, oferindu-le în același timp opțiunea de a diminua lumina pentru a verifica dacă pot obține o atmosferă specială în spațiul respectiv. Este un truc psihologic ce nu trebuie ignorat, deoarece poate conduce rapid la rezultatul scontat: obținerea unui preț foarte bun pe casă.

Bucătăria trebuie să aibă o iluminare suficientă cu spoturi atât în zona de luat masa, cât și deasupra blatului de pregătire a mâncării.

Nu uita nici de iluminarea băii! 

În jurul oglinzii se află zona care necesită cea mai mare cantitate de lumină. Niște spoturi orientate spre pereți vor face camera să pară mai mare și mai frumoasă.

O sursă de iluminat cu leduri poziționată deasupra căzii sau dușului este de asemenea recomandabilă, deoarece poate să pună această zonă mai bine în valoare, lucru ce nu se întâmplă în mod obișnuit, deoarece este o parte a băii de cele mai multe ori aflată în penumbră.

Chiar și debaraua sau pivnița, dacă au parte de o iluminare bună, pot să fie interesante pentru aceia ce vor să cumpere și care vor pleca de la dvs. cu o experiență plăcută.

Fermecați de casa luminoasă, optimistă în care au intrat, e foarte posibil ca în final să ia marea decizie de perfectare a vânzării.

Cele mai citite articole

O sa-ti placa: