Home Diverse Industria de videochat împrăștie în jurul ei o sumedenie de sentimente amestecate !

Industria de videochat împrăștie în jurul ei o sumedenie de sentimente amestecate !

by admin@nunta

Neîncrederea, teama sau curiozitatea apar de cele mai multe ori atunci când acest subiect este abordat, astfel încât am încercat să dăm cortina la o parte și să discutăm cu cineva direct implicat în fenomen. Experiența de 10 ani în această industrie ni s-a părut suficient de relevantă pentru a solicita dezvăluiri despre cum este viața în fața camerei web, dar și în afara programului.

Rezidenta de 32 de ani din București, care a cerut să rămână anonimă, ne spune că a renunțat la slujba de secretară în urmă cu 10 ani iar acesta a fost cel mai bun pas din viața ei. La început a lucrat de acasă, desfășurându-și activitatea sub tutela unei agenții, în prezent a ales să renunțe la o parte din confort și să se dedice 100% lucrului într-un studio Bucureștean de videochat.

La prima întrebare, firească, despre ce implică un apel obișnuit, interlocutoarea noastră ne-a dat următorul răspuns:

„Depinde foarte mult de persoană. Dacă este primul nostru apel sau dacă avem deja un istoric, dacă s-a creat o legătură sau dacă există o chimie între noi. Cu unii dintre interlocutori mă joc, într-un fel sau altul, dar eu în principiu am construit o rețea de clienți care mă consideră prietenă. Unele colege aleg să liciteze mai mult pe temele sexuale, eu personal am ales să încerc să păstrez un grup, destul de mare, de clienți care au nevoie de ceva mai mult decât joacă. Deasemenea, chiar în aceste condiții unii clienți preferă să rămână anonimi. Am multe apeluri în care clientul mă poate vedea dar camera lui rămâne închisă, pentru mine este ok, pot să înțeleg și să respect asta. Pe de lată parte, fac doar lucruri care îmi plac și cu care mă simt confortabil. Astfel, pot avea conversații cu tentă sexuală, pot tachina, pot dezgoli anumite zone fierbinți, dar nu am fost niciodată confortabilă să fac acte sexuale pe ecran. Cu toate acestea am un număr suficient de mare de clienți fideli care mă caută și petrecem multe minute on-line. Dacă revin la mine înseamnă că și pentru ei este suficient. Majoritatea clienților mei vin la mine pentru cineva cu care să vorbească, să-mi spună dorințele lor sexuale, lucrurile despre care nu le pot spune oamenilor în viața lor reală.”

A doua întrebare s-a referit la începutul carierei de model videochat.

„Ei bine, lucram ca secretară de câțiva ani. Eram departe de a fi mulțumită de salariu, dar intrasem într-o rutină care nu-mi permitea să mă gândesc prea mult. Apoi, o prietenă foarte bună a început această slujbă și vreme de șase luni m-a bătut la cap. Până la urmă am cedat și am mers la un interviu. Pe care l-am luat, mi-am dat demisia, am respectat preavizul de două săptămâni, apoi literalmente în prima zi de lucru la noua mea slujbă am făcut un pic mai mult decât salariul lunar pe care îl aveam ca secretară. A fost un combustibil suficient de bun pentru a îndepărta orice urmă de îndoială! Practic, a fost un open money-studio.ro in new window, ca o experiență de viață dublă. Persoana care eram pentru familie și persoana care eram pentru clienți.

 

La acest punct al interviului nu ne-am mai putut stăpânii curiozitatea, am pus întrebarea despre sex: Interacțiunile tale cu clienții sunt întotdeauna sexuale? „Aș spune că 100% dintre oamenii care mă apelează pentru prima dată așteaptă o experiență sexuală. Dar pentru că am stilul propriu de abordare, aceasta dispare destul de repede în aproximativ 80% din cazuri. Cu unii clienți avem discuții despre filme sau cărți, ceea ce pare hilar pentru un serviciu de videochat. Eu sunt acolo pentru ca oamenii să vorbească și de multe ori aceștia îmi povestesc despre viața lor, uneori chiar îmi cer părerea în anumite probleme. Alteori îmi vorbesc despre relația lor, despre frustrările apărute în urma lipsei interacțiunii sexuale cu partenerul de cuplu. Mi-am dorit să-mi construiesc o imagine de prietenă și se pare că mi-a ieșit mai bine decât mă așteptam”

Cele mai citite articole

Pentru a păstra o notă convențională într-un interviu neconvențional, am întrebat care sunt cele mai bune și cele mai proaste părți ale meseriei.

„Partea cea mai bună este, evident, cea legată de bani. Trebuie să nu fim ipocriți și să recunoaștem că sunt făcuți foarte ușor. În același timp, fetele cu care lucrez. Am avut noroc de o echipă minunată, suntem practic o mică familie. Partea cea mai rea este că uneori interacționezi cu idioți, trebuie să recunoaștem că nu toată lumea care apelează la acest serviciu are o educație aleasă. Și deși renunți la apel imediat ce încep să se manifeste, totuși se întâmplă să te afecteze uneori.”

Acest răspuns ne-a ridicat la fileu următoarea întrebare: Cum sunteți protejate de utilizatorii dificili sau abuzivi? „Trebuie să spun că nu am întâlnit niciodată pe cineva care să fi fost abuziv. Dar în final deținem controlul fiecărei camere de chat, așa că noi decidem dacă cineva poate intra. Apoi depinde în întregime de noi cât de departe putem duce o conversație, dacă nu ne place felul în care decurge, pur și simplu o închidem. Iar după aceasta interlocutorul poate fi blocat o oră, două sau chiar definitiv.” 

 

Parcă am prins curaj pentru încă o întrebare dificilă: Jobul tău îți permite o viață de cuplu? „Am un iubit și probabil că el este singura persoană cu care am fost sinceră în viață. E de acord cu slujba mea, înțelege că nu trecem peste o linie. Dacă nu câștigam banii pe care îi câștig și aș fi stat din alt motiv ar fi fost o problemă. Dar pentru că banii sunt atât de buni ne permit să ne pregătim viitorul, iar acest lucru este important”

Și pentru că interviul a ajuns la final, nu puteam încheia decât abrupt: Dacă ai avea o fiică într-o zi, ai lăsa-o să fie model videochat?

„Aceasta este o întrebare grea, m-am gândit mult la asta! Cred că dacă aș putea să o îndrum, cel puțin la început, aș fi de acord. Până la urmă este doar o cameră web, care îți oferă șansa să câștigi incredibil de bine dacă ai avut șansa să-ți găsești nișa potrivită. Dar Doamne, mai avem până atunci, întreabă-mă acest lucru peste câțiva ani!”

Am încheiat interviul cu revelația că există lângă noi o meserie ca oricare alta, numai că mai bine plătită, cu oameni vi care au o viață privată atunci când pleacă din fața camerei și se gândesc la viitor ca noi toți! 

Cele mai citite articole

O sa-ti placa: