Home Diverse Domeniul din România care nu a fost afectat de pandemie și continuă să crească

Domeniul din România care nu a fost afectat de pandemie și continuă să crească

by admin@nunta

Chiar dacă încă nu am resimțit cu toții efectele pe care pandemia de coronavirus le-a avut asupra economiei, e clar că acest lucru urmează să se întâmple cât de curând. O mulțime de persoane s-au trezit peste noapte în șomaj tehnic sau chiar fără loc de muncă, ceea ce a avut un impact major asupra populației.

Multe afaceri care mergeau foarte bine înainte de pandemie, s-au trezit acum în faliment iar altele care nu aveau astfel de probleme, au făcut eforturi mari pentru a supraviețui. Totuși, nu toate domeniile au fost grav afectate de către pandemia de COVID-19.

Sunt și business-uri care, în ciuda tuturor restricțiilor, recomandărilor și provocărilor, au continuat să crească într-un ritm normal sau chiar mai accelerat. Așa s-a întâmplat și cu industria de videochat din România, un domeniu despre care știm prea bine că este foarte înfloritor pe meleagurile noastre.

Chiar dacă este foarte contestat, oamenii din lumea videochatului s-au felicitat acum pentru decizia de a intra în acest domeniu și totodată pot fi considerați norocoși. Ei nu au intrat în șomaj tehnic, nu au avut salarii mai mici, ba chiar nu puține au fost persoanele care au câștigat chiar mai mult.

Conform celor din domeniu, izolarea a dus către o nevoie mai aprigă de socializare și de atenție în rândul oamenilor. În acest sens, videochatul s-a dovedit a fi cea mai bună soluție pentru cei mai mulți dintre ei, iar astfel cifra celor care au apelat la serviciile de videochat aproape s-a dublat în ultimele luni. Iar toată această creștere nu înseamnă decât mai mulți bani pentru studio-urile de videochat și pentru modelele care au ales acest job nonconformist.

Cele mai citite articole

Sigur că au fost necesare anumite măsuri pentru a fi prevenită infectarea cu coronavirus. Doar că, ținând cont de grija pe care o întâlnim în mod adesea între modelele studio-urilor, de respectul de care dau dovadă aceste comunități precum și de faptul că oricum modelele se bucură de foarte multă intimitate în mod obișnuit, măsurile anti COVID-19 nu au fost foarte dificil de adoptat.

În cazul celor de la SmartChat, toate aceste măsuri au fost luate încă din primele zile, din grijă și respect pentru familia formată în cadrul studio-ului. Această decizie a ajutat studio-ul să nu întâmpine nici măcar o mică problemă și să-și poată desfășura activitatea în regim normal și chiar să-și continue ascensiunea.

Contactați fiind de către noi, echipa de la SmartChat ne-a dezvăluit că mai bine de 90% dintre modelele cu care colaborează au reușit să obțină câștiguri mult mai mari de la o lună la alta, realizare cu care sunt foarte mândri.

Este interesant totuși că un astfel de domeniu contestat în cea mai mare parte a timpului a dat dovadă poate de cea mai mare stabilitate dintre toate domeniile active în România. Cine ar fi crezut că acest domeniu controversat va oferi liniștea zilei de mâine unui număr atât de mare de persoane, într-o perioadă atât de dificilă?

La fel de interesant este și faptul că multe studio-uri de videochat fac acum recrutări, iar în acest sens putem recomanda SmartChat tuturor celor care și-ar dori să intre în acest domeniu.

Cele mai citite articole

O sa-ti placa: