Home Diverse Descoperă care sunt cele mai eficiente metode de a scăpa de celulită într-un timp scurt

Descoperă care sunt cele mai eficiente metode de a scăpa de celulită într-un timp scurt

by admin@nunta

Saloanele de înfrumusețare dezvoltă dinamic o serie de oferte care utilizează tehnologii din ce în ce mai noi. Serviciile includ, printre altele, tratamente pentru combaterea celulitei. 8/10 femei se luptă cu problema cojii de portocală și este întotdeauna cauza complexelor care provoacă stima de sine scăzută. 

Merită să îți amintești că tratamentele cu celulită într-un salon de înfrumusețare sunt o formă de sprijin pentru luptă , care ar trebui să se bazeze pe un stil de viață sănătos, o dietă echilibrată și activitate fizică. Mai mult, un singur tratament nu va elimina problema. Așa că fii pregătită pentru a folosi diferite metode care te vor învăța cum scapam de celulita

Tratamente de celulită într-un salon de înfrumusețare – le poate face toată lumea?

Dacă vrei să reduci celulita, poți utiliza serviciile saloanelor de înfrumusețare care oferă tratamente pentru combaterea cojii de portocală. Astfel de tratamente se numesc tratamente anticelulitice. Din păcate, nu toată lumea se poate supune acestora. Nu este permisă efectuarea tratamentelor anticelulitice la persoanele care suferă de probleme cu venele, insuficiență renală, la pacienții cu cancer, epilepsie sau cu emfizem. De asemenea, nu trebuie să te supui procedurii în timp ce ești gravidă sau alăptezi.

Combaterea celulitei în salon – cele mai bune tratamente

  • Endermologie

Un tratament care vizează întărirea și întinerirea pielii, este perfect pentru combaterea celulitei. În timpul tratamentului, se efectuează un masaj special care stimulează straturile mai adânci ale pielii. Dispozitivul este echipat cu un cap cu role, între care se creează alternativ suprapresiunea și subpresiunea, stimulând fibroblastele să producă colagen. Astfel de modificări ale presiunii aspiră pielea, iar masajul în sine îmbunătățește și circulația. Drept urmare, pielea își recapătă fermitatea, iar celulita este redusă. 

  • Mezoterapie

Cele mai citite articole

Mezoterapia este un tratament cel mai adesea efectuat pe față, dar este folosit cu succes pentru combaterea celulitei. Tratamentul constă în injectarea unui amestec de 2 substanțe sub piele. Una îmbunătățește microcirculația (extract de rutină sau melilot), iar cealaltă accelerează arderea grăsimilor (cofeină sau carnitină). 

  • Drenaj limfatic

Când răsfoiești ofertele de tratamente cosmetice pentru celulită, vei găsi cu siguranță drenaj limfatic, care se efectuează manual sau cu un aparat special. Drenajul limfatic îmbunătățește circulația sângelui, îmbunătățește fluxul limfatic, elimină umflăturile și ajută la scurgerea excesului de apă din țesuturi. 

  • Combaterea celulitei cu un laser

Laserul este un dispozitiv modern, extrem de eficient în lupta împotriva celulitei. În saloanele de înfrumusețare, diferite tipuri de lasere sunt utilizate pentru diferite tratamente. Raza laser pătrunde adânc în piele, atingând problema direct și pătrunzând în țesutul gras. Drept urmare, laserul accelerează metabolismul și întărește procesele de regenerare și stimulează producția de fibre de colagen. Combaterea celulitei cu un laser oferă rezultate spectaculoase, dar nu este o procedură ieftină.

  • Masaj anticelulitic

Tratamentele cosmetice pentru celulită includ, de asemenea, masaje anticelulitice manuale. Un maseur experimentat masează pielea afectată de problema celulitei timp de câteva până la câteva zeci de minute. În acest fel, circulația în vasele de sânge este stimulată, ceea ce reduce și staza limfatică. Un astfel de masaj anticelulitic va ajuta la eliminarea toxinelor și la accelerarea metabolismului. 

Cele mai citite articole

O sa-ti placa: