Home Diverse Curs de maseur – Arta masajului de hobby actual

Curs de maseur – Arta masajului de hobby actual

by admin@nunta

Exercitiile regulate sunt benefice cu un program de antrenament bine ales si proceduri aferente. Urmeaza un curs de maseur de specialitate in masaj sportiv si tehnici de automasaj sportiv. Dupa antrenament, vei putea sa masezi sportivii, sa reduci durerea dupa antrenament si riscul de accidentare si sa le cresti eficacitatea. De asemenea, vei creste eficienta si siguranta propriilor activitati. O vizita la un terapeut de masaj privat este foarte costisitoare, iar pretul unui curs de maseur nu este mare. 

Cum poti mentine oamenii sanatosi invatand masajul?

Dupa ce a facut un curs de maseur si a inteles elementele de baza ale masajului pentru bebelusi, o tanara mama isi va ajuta copilul sa creasca sanatos si puternic. Chiar si copiii sanatosi au nevoie de un masaj. Procedurile regulate intaresc muschii, imbunatatesc metabolismul si devin o excelenta prevenire a bolilor. 

De asemenea, vei invata cum sa ameliorezi hipotensiunea si hipertonicitatea la copii, postura corecta la copii si adulti (osteocondroza, scolioza). Masajul este necesar si pentru a reduce vergeturile postpartum si pentru a tonifica muschii abdominali dupa nastere.

Cursurile de maseur te vor ajuta sa mentii sanatatea familiei si a prietenilor. Odata ce inveti, vei putea combate stresul; vei ameliora tensiunea nervoasa si musculara; vei elimina spasmele muschilor si a vaselor de sange; vei elimina durerea  de cap, spate, gat etc.; iti vei imbunatati digestia; iti vei accelera metabolismului; vei invata sa executi tehnici care promoveaza pierderea in greutate. 

Cele mai citite articole

In plus fata de bolile larg raspandite enumerate, vei putea, de asemenea, sa faci masaj eficient pentru a combate artrita si artroza, pentru a ameliora starea de distonie vegetativ-vasculara, vei efectua masaj pentru a ameliora racelile, vei putea face masaj care accelereaza recuperarea dupa fracturi si rani.

Impreuna cu abilitatile de masaj, cursantii vor invata si despre proprietatile benefice ale uleiurilor de baza si esentiale si cum sa le foloseasca in timpul procedurilor de masaj.

Masajul este o sursa inepuizabila de autocunoastere si dezvoltare personala

Profesia de maseur este creativa si necesita o invatare constanta, continua. Cu cat vei experimenta mai mult, cu atat mai mult vei stapani abordarile antice si moderne, tehnicile occidentale si orientale, si cu atat te vei cunoaste mai mult pe tine. 

Profesionistii, pe langa tehnicile de masaj, stapanesc adesea tehnici de meditatie, gimnastica, vor cunoaste mai bine anatomia si medicina si vor deveni excelenti psihologi. Interactiunea cu un numar mare de oameni promoveaza, de asemenea, deschiderea la minte si eruditia.

Vrei sa faci ceva interesant? Urmati cursuri de maseur. Aici te vei distra de minune si vei obtine o adevarata profesie. Vei putea exersa tehnici interesante cu partenerul, prietenii si cei dragi, bucurandu-te de proceduri. Vei studia cu un profesionist si vei dobandi o sursa nesfarsita de inspiratie si idei noi de masaj.

Cele mai citite articole

O sa-ti placa: