Home Mirese Cum sa cumperi rochii de mireasa ieftine, dar unice

Cum sa cumperi rochii de mireasa ieftine, dar unice

by admin@nunta

Cum sa cumperi rochii de mireasa ieftine, dar unice

Rochia de mireasa potrivita poate fi adesea extrem de scumpa, iar multe viitoare mirese sunt vinovate de depasirea bugetului din cauza achizitionarii unei rochii prea costisitoare. De la o astfel de decizie de a cheltui o mare parte din buget pe rochie se trag numeroase alte probleme care pot face din organizarea nuntii un adevarat cosmar. In mod ideal, daca bugetul este limitat, cu destula rabdare si destule resurse se pot gasi rochii de mireasa ieftine, dar absolut superbe.

Dintr-un punct de vedere absolut obiectiv, trebuie luat in considerare si faptul ca o rochie de mireasa se poarta o singura data, iar oricat de important ar fi pentru viitoarele mirese sa arate absolut superb in ziua nuntii, nimic nu motiveaza cheltuirea catorva mii de lei pe rochii conform ultimelor trenduri de fashion, in special in conditiile in care bugetul este limitat. Exista totusi cai de mijloc care nu implica nevoia de a face compromisuri.

1. Stabilirea si respectarea bugetului pentru rochie – ideea de a stabili un buget ce urmeaza a fi respectat strict este de a ignora in totalitate orice rochie care trece peste bugetul propus. Asta inseamna ca aceste rochii nu trebuie probate si nici macar privite cu atentie pentru a inlatura tentatia de a cheltui prea mult pe o rochie care pare pe moment rochia perfecta. In bugetul rochiei de mireasa trebuie sa intre si pantofii si accesoriile.

2. Rochia mamei – o optiune nostalgica si extrem de puternica din punct de vedere sentimental este purtarea rochiei mamei. Unele rochii de mireasa au un design clasic ce nu se demodeaza niciodata, iar daca fiica si mama au staturi, personalitate si gusturi asemanatoare, atunci purtarea rochiei de mireasa a mamei este puternic simbolica, devenind mult mai mult decat o modalitate de a economisi.

3. Inchirierea unei rochii – cel mai adesea, aceasta idee nu este recomandata, mai putin in cazuri exceptionale in care bugetul nu permite altceva. Daca barbatii pot inchiria un costum fara probleme, pentru o mireasa, a purta o rochie inchiriata poate da senzatia de instrainare, luand din farmecul zilei in care fiecare femeie trebuie sa fie centrul propriului univers.

4. Cumpararea unei rochii expuse – magazinele si buticurile dedicate accesoriilor de nunta sunt adesea dispuse sa vanda rochii de mireasa ieftine din randul celor expuse pentru prezentare. Aceste rochii sunt adesea masura „0”, aceasta optiune fiind disponibila doar pentru femeile care au silueta potrivita, in caz contrar, suma cheltuita pe modificari duce pretul total la acelasi pret cu o rochie cumparata sau croita direct pe masura purtatoarei.

5. Magazinele online – sunt cea mai moderna modalitate de a cumpara rochii de mireasa ieftine, iar anual numarul de mirese care apeleaza la serviciile unor astfel de magazine este in crestere. Pentru a atrage clientii si a compensa pentru micile inconveniente de genul imposibilitatii de a proba rochia pe moment, magazinele online ofera preturi promotionale si servicii extra, spre exemplu consiliere pentru alegerea rochiei potrivite in functie de stilul si personalitatea viitoarei mirese, dar si de tema petrecerii de nunta. Faptul ca rochia de mireasa nu poate fi probata nu este o problema in conditiile in care multe magazine ofera posibilitatea returnarii produsului fara costuri suplimentare in cazul in care acesta nu se potriveste sau au sedii unde rochia comandata poate fi probata inainte de efectuarea platii.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

O sa-ti placa: