Home Diverse 5 beneficii ale aplicarii fatetelor dentare. Iata ce impact au asupra sanatatii dentare!

5 beneficii ale aplicarii fatetelor dentare. Iata ce impact au asupra sanatatii dentare!

by admin@nunta

Multe persoane isi doresc sa se bucure de dinti albi si stralucitori, insa nu stiu exact catre care varianta sa isi indrepte atentia, astfel incat sa se bucure de rezultate excelente. Din fericire, fatetele dentare reusesc sa indeplineasca acest aspect, pacientul avand ocazia de a se bucura de o lucrare calitativa si rezistenta in timp. 

De asemenea, procedura de aplicare a acestor fatete dentare nu este nici dureroasa, ceea ce este un motiv in plus de bucurie pentru pacienti. Nimeni nu isi doreste ca in urma interventiei sa se confrunte cu senzatii neplacute sau dureroase. Principalele avantaje de care pacientii se pot bucura in cadrul unei astfel de lucrari sunt prezentate in cele ce urmeaza.

Zambet stralucitor in timp scurt

Unul dintre motivele pentru care pacientii apeleaza la o astfel de interventie este redat chiar de faptul ca isi doresc sa se bucure de o dantura stralucitoare. Multi dintre acestia se confrunta cu  pete inestetice de culoare sau cu defecte vizibile, care le afecteaza increderea in sine. Astfel, fatetele dentare nu numai ca amelioreaza aspectul, ci vindeca si o probleme de percepere a propriului sine.

Nu este necesara aplicarea fatetelor dentare pe toti dintii

Fatetarea dintilor se aplica doar in cazul dintilor care se confrunta cu anumite probleme de natura estetica, nu este necesar sa se aplice pe fiecare dinte individual.

Rezistenta crescuta

Cele mai citite articole

Lucrarea de fatetare a dintilor are un grad ridicat de eficienta, avand capacitatea de a rezista cu brio si peste 10 ani de la interventie. Singura conditie este ca pacientul sa mearga regulat la cabinetul stomatologic pentru efectuarea consultului de rutina. Recomandat ar fi ca vizitele sa fie repetate o data la 6 luni.

Sensibilitate temporara

Dupa aplicarea fatetelor dentare, pacientul poate simti o urma de sensibilitate, care, din fericire, este temporara si poate fi ameliorata prin cateva calmante indicate chiar de medic. De cele mai multe ori, senzatia resimtita dupa interventie nu provoaca dureri, putand fi suportata cu succes. 

Integrarea rapida in structura dentara

Datorita faptului ca fatetele dentare sunt compatibile cu gingiile, integrarea lor in structura dentara se realizeaza rapid si natural, fara sa existe complicatii sau situatii nefavorabile. 

Prin urmare, fatetarea dintilor este una dintre variantele catre care multe persoane isi indreapta atentia datorita beneficiilor multiple experimentate, dar si datorita faptului ca ajuta semnificativ la imbunatatirea aspectului structurii dentare.

Cele mai citite articole

O sa-ti placa: