Home Nunta Topul greșelilor făcute în ziua nunții 

Topul greșelilor făcute în ziua nunții 

by admin@nunta

Topul greșelilor făcute în ziua nunții 

În ultimele luni a fost un singur lucru care v-a stat în minte. Fie la masă, fie seara înainte de culcare. Ați muncit mult, ați pregătit fiecare detaliu. Vă doriți ca totul să iasă așa cum ați plănuit. Noi venim cu un top al lucrurilor peste care poate voi ați trecut cu vederea, în speranța că cea mai importantă zi din viața voastră de cuplu să fie într-adevăr reușită.

Nealocarea de timp suficient

Te-ai gândit vreodată la discrepanța dintre timpul alocat pregătirii mirilor și cel alocat obiceiurilor? Știm că adesea, toate rudele din mediul rural îți spun să nu ratezi nicio tradiție de nuntă, fie aceea împodobitul bradului sau mersul “la apă”. Nu uita, însă, că timpul zboară mai repede decât ne așteptăm. Cum îți sună jumătate de ora alocată pentru ședința foto de nuntă, urmând ca restul timpului să îl acorzi datinilor? Pune în balanță dacă vrei ca majoritatea pozelor de nuntă să fie cu voi, mirii, sau cu obiceiurile de nuntă.

Spațiul mult prea mic

Indiferent dacă optați pentru pregătiri la hotel sau acasă, alegerea unui spațiu suficient de mare este crucială pentru obținerea unor fotografii de nuntă reușite. 

Chiar și un fotograf profesionist de nuntă, cu toată priceperea și creativitatea sa, se confruntă cu provocări într-un spațiu restrâns. Deși un fotograf profesionist poate gestiona inteligent lumina și unghiurile, calitatea finală a imaginilor depinde într-o mare măsură și de mediul înconjurător.

Un spațiu generos nu doar că facilitează munca fotografului, dar contribuie și la crearea unei atmosfere relaxante și plăcute. Investiția într-o cameră spațioasă la un hotel? O decizie înțeleaptă pentru pozele tale de nuntă.

Lumina la petrecere: Echilibrul dintre romantism și funcționalitate

Stingerea totală a luminilor în sala de evenimente poate crea dificultăți considerabile pentru echipa foto video de la eveniment. Crearea unei atmosfere romantice prin reducerea iluminatului poate afecta calitatea fotografiilor și a filmărilor de nuntă.

Fără un sistem de iluminare adecvat, calitatea fotografiilor de nuntă și a filmărilor de nuntă scade dramatic. Înainte de a decide să creezi o atmosferă diferită, asigură-te că locația are un sistem de iluminat inteligent și gândește-te la impactul asupra serviciilor foto video.

Cele mai citite articole

Un echilibru între romantism și funcționalitate este cheia pentru a asigura că atât fotografiile, cât și filmările de nuntă vor reflecta strălucirea și bucuria acestei zile memorabile.

Unitatea echipei foto-video: Cheia unei povești coerente

Separarea fotografului de videograf pentru a surprinde momente în locații diferite sună bine pe hârtie, dar în realitate… E o idee mai puțin strălucită. 

Această abordare poate conduce la lipsa unei povești coerente și consistente în filmarea nunții. Întreaga zi este plină de evenimente cheie, iar echipa foto video trebuie să fie prezenți împreună la acesta. De exemplu, pregătirile miresei este un moment vital pentru realizarea unor poze de nuntă de success și a unui film de nuntă cu adevărat memorabil.

Pentru a vă asigura că filmarea de nuntă și albumul de nuntă sunt din aceeași poveste, fără fracturi de continuitate fotograful și videograful trebuie să fie împreună cam tot parcursul evenimentului. Astfel, cei doi vor putea concepe o poveste neîntreruptă. 

Alegerea intervalului pentru ceremonia religioasă: Gândiți strategic

Programarea bisericii la orele prânzului, în special în zilele călduroase de vară, poate aduce provocări neașteptate. Machiajul făcut în grabă, pozele cu domnișoarele de onoare reduse la minimum, și uite că te afli în situația de a umple ore întregi între biserică și petrecere. 

Un sfat util ar fi să optați pentru o ceremonie religioasă în a doua parte a zilei. Optează pentru un interval mai târziu după-amiaza, unde lumina de apus îți face pozele de nuntă și filmările de nuntă să strălucească cu adevărat.

Sursă foto: mirragio.ro

Cele mai citite articole

O sa-ti placa: