Home Nunta Simona gherghe mireasa

Simona gherghe mireasa

by admin@nunta
mireasa

Povestea nuntii Simonei Gherghe

Simona Gherghe, una dintre cele mai apreciate prezentatoare de televiziune din Romania, a trait momentul mult asteptat al casatoriei cu mare fast si emotie. Cununia civila a avut loc intr-un cadru intim, cu familia si prietenii apropiati, in timp ce petrecerea de nunta a fost un eveniment grandios, care a adunat numeroase personalitati din lumea showbiz-ului romanesc. Simona a stralucit in rochia de mireasa, reflectand bucuria si emotia unui astfel de eveniment in viata oricarei femei.

Alegerea rochiei de mireasa

Alegerea rochiei de mireasa a fost un moment cheie pentru Simona. Dupa numeroase probe si consultatii cu designeri de moda, prezentatoarea TV a optat pentru o creatie spectaculoasa, care a complimentat-o perfect. Rochia, cu detalii fine si elegante, a fost lucrata manual de un cunoscut designer roman. Materialul ales a fost dantela de Calais, iar trena lunga a adaugat un plus de dramatism tinutei. Simona a completat look-ul cu un voal discret si bijuterii fine, alegand sa mearga pe un stil clasic, ce a subliniat frumusetea si eleganta ei naturala.

Decorul si organizarea nuntii

Nunta Simonei Gherghe a fost planificata pana la cele mai mici detalii de catre un organizator de evenimente renumit. Locatia aleasa a fost decorata in culori pastelate, cu multe flori naturale si lumanari, care au creat o atmosfera romantica si calda. Mesele au fost aranjate elegant, cu vesela fina si aranjamente florale impresionante. Petrecerea a avut loc intr-un cunoscut local din Bucuresti, unde invitatii s-au bucurat de un meniu select si de divertisment de cea mai inalta calitate.

Momente speciale din timpul nuntii

Cele mai citite articole

Unul dintre momentele de neuitat ale nuntii a fost dansul mirilor. Simona si sotul ei au ales o melodie semnificativa pentru amandoi, iar dansul lor a fost unul plin de emotie si dragoste, aplaudat la scen deschis de toti invitatii. De asemenea, discursurile emotionante ale nasilor si ale parintilor au adaugat o nota personala si emotionanta la eveniment, facand din aceasta nunta una cu adevarat memorabila.

Impactul nuntii asupra carierei Simonei Gherghe

Dupa nunta, Simona Gherghe a luat o scurta pauza de la televiziune pentru a se bucura de luna de miere si de primele luni ca sotie. Revenirea ei pe micul ecran a fost primita cu entuziasm de telespectatori si colegi deopotriva. Nunta nu a influentat negativ cariera Simonei; dimpotriva, aceasta experienta de viata i-a adaugat o noua perspectiva si maturitate in prezentarile sale TV, consolidandu-i imaginea de femeie puternica si dedicata atat familiei, cat si carierei.

In concluzie, nunta Simonei Gherghereste un exemplu de eveniment reusit, care combina eleganta, emotie si profesionalism. Este un punct de referinta pentru multe viitoare mirese si un exemplu de cum evenimentele importante din viata personala pot fi celebrate cu stil si finete, fara a afecta cariera profesionala.

Cele mai citite articole

O sa-ti placa: