Home Diverse Produse pentru pedichiură Baehr în România

Produse pentru pedichiură Baehr în România

by admin@nunta

Cosmetica profesională a companiei Baehr este foarte apreciată. Dacă aveți pielea uscată pe picioare, Baehr vă oferă posibilitatea de a o repara cu produse de calitate. Componentele sunt selectate în așa fel încât substanța să pătrundă adânc în straturile pielii și să aibă un efect prelungit. Orice produs este folosit cu moderație, astfel încât să dureze mult timp. Cele mai multe dintre produse pot fi folosite acasă, ceea ce economisește semnificativ banii, deoarece mersul la salon costă mult, iar un rezultat bun poate fi obținut doar cu mijloace profesionale. Iar dacă achiziționați aceste produse profesionale de la Baehr în România, economiile vor fi semnificative.

Produse profesionale pentru pedichiură Baehr

În sortimentul companiei puteți găsi produse profesionale pentru picioare. Este posibil să cumpărați spray, cremă, băi, deodorante, picături, spumă, unguent și alte forme de produse cosmetice și medicale.

  • Pentru procedurile de salon, Baehr are, de asemenea, ceva de oferit:
  • Burghie de găurit cuie de diferite formate și materiale de calitate.
  • Fișiere unghiulare.
  • Limă de unghii.
  • Cuttere pentru îndepărtarea calusurilor și a pielii moarte.
  • Nippers.

De asemenea, în sortiment există o varietate de bandaje, plasturi, măști pentru picioare și mâini. Acestea sunt folosite în salon în timpul procedurilor pentru a obține cele mai bune rezultate.

Baehr remedii: Baehr cremă antifungică și alte produse eficiente

Picioarele trebuie să suporte sarcini semnificative în fiecare zi, deoarece mergem în mod constant, și adesea o facem în pantofi incomozi. Acesta este motivul pentru care majoritatea oamenilor sunt familiarizați cu picioarele uscate, calusurile, crăpăturile și ciupercile. Toate acestea sunt probleme grave, mai ales dacă nu le rezolvați la timp.

Clotrimazol cremă Baehr: un remediu pentru ciuperci

Ciuperca poate afecta pe toată lumea, așa că merită să găsiți un remediu eficient pentru tratamentul acestei boli. Crema cu 1% clotrimazol permite nu numai să prevină apariția ciupercii, ci și să o trateze.

Dacă folosiți crema des, structura ciupercii este distrusă și se creează o barieră protectoare suplimentară care va proteja împotriva micozelor și a bacteriilor. Ciuperca afectează în mod negativ nu numai pielea, ci și unghia. Este necesar să se ia măsuri cât mai curând posibil, astfel încât boala să nu distrugă structura plăcii unghiilor. De aceea, clotrimazol cremă Baehr, printre alte componente, conține uree într-o concentrație de 15%. Datorită acesteia, produsul promovează creșterea și accelerează procesele de regenerare în unghiile fragile, făcându-le mai puternice. De aceea, crema trebuie distribuită cu grijă pe placa unghiei.

Acest agent antifungic este saturat cu alte substanțe active. De exemplu, ulei de jojoba, unt de shea, vitamina E și alantoină. Datorită unei compoziții atât de bogate, crema ajută la restabilirea, calmarea și menținerea echilibrului hidro-lipidic al pielii.

Baehr Panthenol cremă puternică împotriva fisurilor și microtraumatismelor

Pielea uscată a picioarelor se încorsetează rapid dacă nu este îngrijită și hidratată la timp. Stratul mort poate duce la o altă problemă serioasă – fisuri, care pot fi destul de dureroase.

Pantenolul este un aditiv activ care reface pielea foarte repede. Țesuturile se regenerează datorită accelerării proceselor metabolice din celule. Produsul hidratează simultan pielea, astfel încât stratul cornos devine mai plastic și nu mai apar fisuri. În același timp, puteți folosi soluția pentru a înmuia pielea keratinizată.

Înmuierea pielii moarte înmoaie calusurile, deci este eficientă în tratamentul fisurilor. După ce produsul a fost aplicat pe zona cheratinizată, trebuie lăsat să acționeze o perioadă de timp și apoi îndepărtat cu ajutorul unor instrumente speciale. De exemplu, un cutter și un bisturiu. Ca pas final, puteți folosi crema hidratantă pentru picioare Baehr pentru a face pielea netedă și mătăsoasă.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

O sa-ti placa: