Home Diverse Produse disponibile pentru ca toți românii să aibă acces la tehnologie de ultima generatie.

Produse disponibile pentru ca toți românii să aibă acces la tehnologie de ultima generatie.

by admin@nunta

Pe Quickmobile găsești o selecție impresionantă de telefoane, accesorii, laptopuri, tablete, gadgets, wearables și cam tot ce îți poți imagina pentru o viata super conectata la tehnologie.

Produsele disponibile momentan în exclusivitate la Quickmobile sunt noile laptopuri Macbook Pro 16 inch, Macbook Pro 14 inch 2021 si castile Apple Airpods generatia 3.
Modelele MacBook Pro din 2021 vin în opțiuni de dimensiune de 14,2 inch și 16,2 inch și sunt echipate cu ecrane mini-LED, mai multe porturi, memorie de până la 64GB și cipuri Apple silicon mai puternice, M1 Pro și M1 Max. Pe scurt, sunt cele mai bune modele de MacBook Pro până în prezent.

Apple a reintrodus o serie de porturi care au fost eliminate anterior de pe MacBook Pro, iar noile modele oferă un slot pentru card SDXC, un port HDMI 2.0, trei porturi USB-C Thunderbolt 4, o mufă pentru căști de 3,5 mm cu suport pentru impedanță ridicată. căști și un port MagSafe 3 care permite o nouă funcție de încărcare rapidă care oferă o încărcare de 50% în 30 de minute.

MacBook Pro de 16 inch folosește un adaptor de alimentare de 140 W, în timp ce modelele de 14 inch sunt livrate cu adaptoare de alimentare de 67 W sau 96 W, în funcție de configurația procesorului, iar ambele laptopuri se pot încărca prin USB-C sau MagSafe.

Există SSD-uri de două ori mai rapide în noile modele de MacBook Pro, care sunt configurabile cu spațiu de stocare de până la 8TB. Cipul M1 Pro acceptă două afișaje externe cu rezoluție de până la 6K la 60Hz, în timp ce M1 Max acceptă trei afișaje externe cu rezoluție de până la 6K și un afișaj extern cu rezoluție de până la 4K la 60Hz.

Datorită noilor cipuri M1 Pro și M1 Max, modelele MacBook Pro au o durată de viață mult îmbunătățită a bateriei. MacBook Pro de 14 inch durează până la 17 ore când vizionați filme și până la 11 ore când navigați pe web. MacBook Pro de 16 inch durează până la 21 de ore când vizionați filme și 14 ore când navigați pe web.

Cele mai citite articole

Apple Macbook 2021 (16 inch) și Apple Macbook 2021 (14 inch) se află în stoc.

Apple a dezvăluit în octombrie 2021 și a treia generație de AirPod-uri, care prezintă prima schimbare de design a AirPod-urilor de la introducerea lor în 2016.

Alături de Adaptive EQ, AirPod-urile acceptă spațial sound cu urmărire dinamică a capului, la fel ca și căștile mai scumpe AirPods Pro și AirPods Max de la Apple.

Există un nou senzor de detectare a pielii care poate spune dacă AirPod-urile sunt în ureche sau într-un buzunar, iar redarea este întreruptă când sunt scoase. AirPod-urile au toate aceleași configurații „magice” și folosesc funcții cu asociere cu o singură atingere, comutare rapidă a dispozitivului și suport pentru partajarea audio.

Durata de viață a bateriei a fost îmbunătățită semnificativ, iar AirPod-urile de a treia generație oferă șase ore de ascultare sau patru ore de convorbire cu o singură încărcare. O funcție de încărcare rapidă oferă o oră de viață a bateriei cu cinci minute de încărcare.

Carcasa AirPods a fost și ea reproiectată și este mai lată și mai puțin înaltă decât înainte. Include suport MagSafe pentru alinierea automată cu accesoriile MagSafe, iar carcasa oferă patru încărcări suplimentare pentru AirPods pentru până la 30 de ore de timp total de ascultare.

Cele mai citite articole

O sa-ti placa: