Home Diverse Produse de styling pentru barbati

Produse de styling pentru barbati

by admin@nunta

Gel, ceara sau pasta acestea sunt produse styling chiar si pentru barbati. Daca folosesti produsul de styling potrivit, iti va fi mult mai usor sa-ti aranjezi parul, iar aspectul va rezista mult mai bine. Spre exemplu, iti poti poti remodela parul din nou si din nou cu pomada. Poti cumpara produse styling pentru barbati din magazinul online Daza Haircare.

Pomada asigura o tinere solida. Daca vrei sa porti intotdeauna parul bine despartit, atunci pomada este produsul de styling potrivit pentru tine. Pentru un aspect mai mat, pomada se aplica pe parul uscat. Pentru un aspect umed stralucitor, ar trebui sa aplici pomada pe parul umed. Regula generala: o cantitate de marimea unui bob de mazare este suficienta pentru parul fin. Daca ai parul gros, il poti dubla. Apoi aranjeaza-ti parul cu un pieptene cu dinti fini.

Ulei pentru barba

Din ce in ce mai multi barbati aleg sa-si lase o barba magnifica si lunga. Un astfel de aspect poate arata cu adevarat grozav si face ca inima fiecarei femei sa bata mai repede – dar numai daca purtatorul de barba ofera acesteia suficienta ingrijire. Aici intervin diferitele produse de ingrijire a barbii. Uleiul de barba in special a devenit unul dintre cele mai populare produse pentru ingrijirea barbii – si din multe motive.

O barba trebuie sa indure multe in fiecare zi. Vara soarele straluceste necrutator pe barba, iar iarna este important sa suporti temperaturi sub zero grade. Este important sa indepartezi resturile de mancare si sa nu lasi urme de lichide. Barba trebuie pieptanata in mod constant si tunsa in mod regulat.

Poti sa-i oferi barbii tale ingrijire cu ulei de barba, de exemplu. Un astfel de produs de ingrijire contine numeroase substante valoroase si, de asemenea, protejeaza parul de influentele externe. In acelasi timp, uleiul de barba bun confera parului stralucire si asigura mentinerea sanatatii. Uleiul de barba poate fi folosit si pentru coafare si pentru ingrijirea pielii fetei. Uleiul de barba este asadar un adevarat produs universal pentru barbati. 

Gel de ras pentru barbati

Iti place sa fii proaspat barbierit la inceput de zi. Insa, adesea rasul barbii irita pielea fetei. Nu e de mirare, deoarece lama de ras nu numai ca taie parul barbii, ci indeparteaza si stratul superior al pielii. Rezultatul este pielea rosie, pete uscate si uneori cosuri. Pentru a stopa acest lucru, ar trebui sa utilizezi un gel de ras, pe care il poti cumpara din magazinul online Daza Haircare. 

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

O sa-ti placa: